thomas_laerke-w420

Games | 2018-02-18

Bakken Bears vs. Hørsholm 79ers

Kampens resultat:

-

Dato:

søndag 18. februar 2018

Tid:

14:00

Arena:

Vejlby-Risskov Hallen

FOROMTALE: BEARS SØGER REVANCHE MOD 79ERS

Hørsholm 79ers er det eneste Basketligahold, som Bears aktuelt har revanche til gode imod. Nordsjællænderne vandt 89-81, da holdene mødtes i Aarhus i sæsonens hidtil eneste Basketligaopgør. Hvis Bears kan hente den fjerde sejr på fem dage vil holdet være rigtig tæt på at sikre sig andenpladsen i Basketligaen.

Hørsholm ligger lige nu nummer tre med 11 sejre i 18 kampe, mens Bears aktuelt er på andenpladsen med 13 sejre i 16 kampe. Hørsholm åndes i nakken af Næstved, der har 10 sejre i 17 kampe. Næstved er endvidere bedst indbyrdes ift Hørsholm, hvilket har betydning, hvis de to hold ender a point. Ligeledes søndag spiller Næstved hjemme mod Wolfpack og hvis sydsjællænderne lever op til favoritværdigheden, er der virkeligt pres på Hørsholm i kampen om anden- og tredjepladsen.

Hørsholm har evnet at holde på stammen af danske spillere, og  nordsjællænderne har en særdeles kompetent og erfaren guard-duo i Frederik Hougaard Nielsen og Mikael Vincents samt en dygtig forward Andreas Mejlby, der har en trepointprocent på 37!

Hørsholm har suppleret denne kerne med tre rigtig dygtige amerikanere i guarden Ty Sabin og de to forwards Connor Beranek og Matt Bonds. De tre scorer i gennemsnit 54,9 point pr. kamp ud af nordsjællænderne 89,7 point. Bonds har flest point og rebounds – 22,7 point og 9,2 rebounds – før Hørsholm – ja, han har faktisk flest point af alle i hele Basketligaen. Hørsholm supplerer de nævnte profiler med unge spillere fra egne rækker og dygtige talenter fra andre københavnske klubber.

For Bakken Bears er det den fjerde kamp på fem dage – og den tredje på tre dage. Det bliver yderst interessant at se, hvor friske ben og hoveder Bearsspillerne har efter sådan en omgang. Hørsholm spillede senest onsdag, hvor det blev en sejr over Randers – en sejr, der stort set endegyldigt sikrede holdet en plads i top fire.

Bears må undvære de to skadede spillere, Thomas Lærke og Morten Sahlertz, mens der først inden kampen søndag tages stilling til om der er andre spillere, der fortjener at sidde over. I kulissen står David Kristensen og Marius Sørensen klar til at tage over – de to spillede ikke lørdag mod Randers, men optrådte i stedet for EBAA i 1. divisionskampen i Svendborg.

 

Hovedsponsor
Nybolig Erhverv
Danbolig
Kaj Ove Madsen

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by