thomas_laerke-w420

Games | 2018-03-18

Bakken Bears vs. WOLFPACK

SIKKER BEARSSEJR I KVARTFINALE 1

Bakken Bears bragte sig foran 1-0 i kvartfinaleserien imod Wolfpack efter en overbevisende sejr på 103-68. Bears satte tonen for kampen i anden og tredje periode og så gjorde det mindre, at festen fusede lidt ud i fjerde periode.

Første periode var relativt lige. Bears slog et lille hul til 29-21, men Niki Tamjidi sluttede perioden med at score fire point. Durell Vinson var mest scorende i første periode, hvor han satte 11 point på tavlen. Fra starten af anden periode fik Bears steppet op forsvarsmæssigt, og Wolfpack blev holdt på seks point i de første fem minutter af perioden. Da Bears samtidig ikke havde problemer med at score, var forspring hurtigt oppe på 48-31. Selvom Wolfpack – især Vinson – kom bedre med scoringsmæssigt, udbyggede Bears føringen til at være på 65-44 ved halvlegspausen.

Statistisk set var Bears’ første halvleg unik. Bjørnene skød 19/20 fra toere i første halvleg og 8/16 fra treere!

I tredje periode fortsatte det store tryk imod Wolfpack, og Bears vandt periode 28-12 efter bl.a. at have scoret alle de 10 straffekast holdet skød. Perioden startede med et 13-2 Bears-run og bjørnene sluttede med at gå 11-2.

I fjerde periode startede Wolfpack med at score de første otte point og Bears scorede ikke de første fire minutter. Selvom Adama Darboe og Nicolai Iversen fik gang i scoringen, blev det kun til 10 point til Bears imod 12 til Wolfpack, men det forhindrede ikke indtrykket af en ganske overbevisende sejr.

Alle 12 Bearsspillere spillede mindst 10 minutter, men ingen fik over 20 minutter på gulvet. Det sidste er vigtigt med næste opgave – tirsdagens FIBA Europe Cup-kamp mod Le Portel – in mente.

DeVaughn Akoon-Purcell blev mest scorende for hjemmeholdet med 21 point, mens Tony Bishop (foruden 9 rebounds) og Jaye Crockett hver scorede 14. For Wolfpack scorede Durell Vinson 32 point og han tog 9 rebounds.

Kvartfinale to spilles i Herlev på fredag kl. 19.00, mens den tredje kamp spilles i Vejlby-Risskov Hallen torsdag den 29. marts kl. 16.00.

 

Kampens resultat:

103-68

Dato:

søndag 18. marts 2018

Tid:

14:00

Arena:

Vejlby-Risskov Hallen

Se statistikken

FOROMTALE: WOLFPACK VENTER I KVARTFINALE

Efter et grundspil, der gav Bakken Bears en andenplads, vil modstanderen i DM-kvartfinalerne være nummer syv, Wolfpack. Kvartfinalerne spilles bedst af fem kampe, dvs det hold, der når tre sejre vil stå i semifinalerne, hvor Næstved eller Svendborg er modstanderen.

For Bears starter slutspillet midt i en hård periode. Bears mødte Ventspils onsdag, mens fredag bød på en udebanekamp i Næstved. Og det pressede program fortsætter med tirsdagens hjemmekamp mod Le Portel og fredag med en udekamp mod Wolfpack – altså fem kampe på ni døgn.

Wolfpacks helt store pimod rofil hedder Durell Vinson. Ligaens bedste rebounder og en af de mest scorende spillere. Næstflest point og flest assists står Oliver Strøh for. I de seneste kamp er den amerikanske guard, Michael Martin, blomstret op.

Bears sparede en stor del af profilerne i fredagens betydningsløse kamp i Næstved. Thomas Lærke, David Kristensen og Marius Sørensen var skadede og deltog derfor ikke i kampen.

Der er tip off kl. 14.00 til DM-kvartfinalekampen.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by