2018-04-05

BEARS TABER TIL VELSPILLENDE NÆSTVED-HOLD

En overdådigt spillende Troy Franklin, der scorede 26 point, var drivkraften bag Team FOG Næstveds udebanesejr på 91-83 over Bakken Bears. Dermed fik Næstved et godt rygstød inden den anden semifinalekamp, der spilles på søndag i Arena Næstved.

Bakken Bears kom ellers bragende godt fra start med en føring på 18-5 midt i første periode, men Troy Franklin holdt udeholdet inde i kampen med 12 point alene i første periode. Efter de første ti minutter førte Bears 31-21 efter en buzzer treer af JJ Mann. I anden periode fik Næstved hurtigt lukket hullet. Zygimantas Riauka satte seks point i perioden, kun overgået af Kazembe Abif, der scorede syv. Bears førte efter anden periode, men nu kun 47-44.

I tredje periode var det så Chris Gabriel, der dominerede. Den store sydafrikaner scorede otte point i perioden, hvor Bears kun scorede 16 point, så udeholdet kom foran 64-63 efter periodeafslutningen. For Bears scorede DeVaughn Akoon-Purcell to treere, men bortset fra skuddene udefra fik han ikke gang i sit spil.

I fjerde quarter indledte Akoon-Purcell, efter en tøvende start fra begge hold, med en treer, men derefter var det Næstved, der havde tur i den fra distancen. To treere af Troy Franklin og en af Philip Hertz gav udeholdet en føring på 73-66. Bears fik efter en timeout igen kontakt med seks point i træk, men efter en scoring af Kazembe Abif blev Bears ramt af en diskvalifikation til Darko Jukic, der efter at have lavet en usportslige fejl fik en teknisk fejl. Jukic havde været Bears’ bedste spiller, og efter diskvalifikationen fik Bears ikke kontakt til Næstved igen. Da Bears blev tvunget til at fejle i slutsekunderne var Næstved stensikre fra straffelinjen.

Troy Franklin blev topscorer med sine 26 point på bare 16 skud, som han supplerede med 4 rebounds og 6 assists. Kazembe Abif scorede 17 point og tog 6 rebounds, mens Chris Gabriel scorede 14 point og tog 8 rebounds.

For Bears scorede DeVaughn Akoon-Purcell 18 point og han tog også 5 rebounds, mens Darko Jukic supplerede sine 15 point med 5 rebounds. Michel Diouf noterede sig for en double-double med 12 point og 13 assists.

 

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE