2018-04-08

BEARS TABTE EFTER ELENDIG START

Bakken Bears kom elendigt fra start i den anden DM-semifinale, og det kom holdet sig aldrig over. Team FOG Næstved vandt 84-74 og er nu kun en sejr fra at kvalificere sig til DM-finalen og dermed sende Bears i bronzekampen.

Næstved kom blæsende ud af starthullerne og efter føring 5-0 kom Bears en smule tilbage, men Næstved kørte løs i højt tempo, mens Bears virkede tøvende. Det blev 25-6 (efter et 15-0 run) inden Tony Bishop endelig fik scoret. Samme Bishop reducerede til 13-30, der var stillingen efter første periode!

I anden periode fik Bears stabiliseret forsvaret, og holdet fik reduceret til 24-33, mens kampens bedste spiller Kazembe Abif fik hul på hjemmeholdets scoringsbyld. Samme Abif satte senere en treer til føring 44-29, men Bears sluttede perioden bedst af og et par treere af Crockett og Wiggins var med til at reducere til 39-48, som var stillingen ved pausen.

Tredje periode startede med to hold, der havde indstillet forsvaret korrekt, og der gik næsten fem minutter inden et af holdene scorede for anden gang. Hjemmeholdet fik igen slået et lille hul på 13 point, men igen kom Bears fint tilbage. Adama Darboes treer sluttede et 8-0 run, så stillingen inden de sidste ti minutter var 59-54.

I fjerde periode var det især hjemmeholdets Kazembe Abif og Troy Franklin, der brillerede. Bears fik ellers flere gange skåret Næstveds føring til at være på tre point (bl.a. 59-56, 61-58, 65-62, 67-64 og 72-69), men Næstved var – symptomatisk for kampen – skarpest i slutningen af kampen, hvor Bears havde dumme turnovers, mens Næstved var anderledes effektive. Team FOG vandt de sidste tre minutter 12-5.

Abif blev kampens mest scorende spiller med sine 26 point (og 7 rebounds), mens Franklin scorede 22 point og havde 6 rebounds og 6 assists. For Bears scorede Jaye Crockett 17 point, heraf de 15 inden halvlegspausen. Michel Diouf scorede 15 point.

Den tredje kamp spilles på lørdag i Vejlby-Risskov Hallen. Inden da skal Bears et smut til Italien for at spille en rigtig svær semifinale i FIBA Europe Cup, når Sidigas Scandone Avellino er værter onsdag aften.

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen
12 apr 2024

De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen

De unge fra Bakken Bears sikrer klubben førstepladsen Bakken Bears spillede og vandt tirsdag og...
Student Basketball Lounge er allerede mandag
12 apr 2024

Student Basketball Lounge er allerede mandag

Langt over halvdelen af Basketball Student Lounge-billetterne allerede revet væk, så vi glæder os...
Fra Bayern München til Bakken Bears – og nu retur til Tyskland
11 apr 2024

Fra Bayern München til Bakken Bears – og nu retur til Tyskland

I sommeren 2022 hentede Bakken Bears assistenttræner Florian Wedell i storklubben Bayern München Basketball....
NEWS ARCHIVE