thomas_laerke-w420

Games | 2018-04-20

Team FOG Næstved vs. Bakken Bears

Kampens resultat:

-

Dato:

fredag 20. april 2018

Tid:

18:30

Arena:

Arena Næstved

FOROMTALE: MULIGHED FOR HURTIGT REVANCHE

Onsdag aften kunne Bakken Bears med tunge ben, men højt løftede hoveder forlade Vejlby-Risskov Hallen efter et nederlag til Sidigas Scandone Avellino i semifinalen i FIBA Europe Cup. Skuffelsen over at tabe semifinalerne efter en fantastisk europæisk sæson skal glemmes hurtigt, for allerede fredag gælder det slutspillet i Basketligaen, hvor Bakken Bears er bagud 1-2 i semifinaleserien imod Næstved, der således i tilfælde af sejr kan kvalificere sig til DM-finalerne. Bears er dermed tvunget til at vinde, hvis der ikke blot skal restere en enkelt kamp af sæsonen, nemlig den utaknemmelige bronzekamp.

Næstved var klart bedst i de to første kampe i serien, men Bears satte sig på den tredje kamp, som blev vundet 100-84. Her fik Bears dækket bedre op på Kazembe Abif, der efter at have scoret 26 point i kamp to blev holdt på 12 point i den tredje semifinale. Næstvedguarden Troy Franklin er derimod stadig ustyrlig. Han snitter 25,3 point, 4,7 rebounds og 5,7 assists i semifinalekampene. Samtidig skyder han rigtig fine procenter, 55,6% på topointskud og 48,3% på treere!

Bears’ mest producerende spiller i semifinalerne har været Michel Diouf, der snitter 15,7 point og 8,3 rebounds. Holdets topscorer er dog DeVaughn Akoon-Purcell, der har scoret 18,7 point og står for 5,0 assists i de tre hidtidige semifinaler.

I denne sæson har Team FOG Næstved og Bakken Bears mødt hinanden tre gange i Arena Næstved, og alle tre gange er det blev til sejre til hjemmeholdet.

Næstved kan på hjemmebanen i Arena Næstved kvalificere sig til klubbens første DM-finaleserie, og der må forventes en fyldt hal. Omvendt kan Bears med en sejr tage serien tilbage til Aarhus, hvor holdene i givet fald mødes mandag i den altafgørende kamp fem.

I den anden semifinaleserie mødes Horsens IC og Randers Cimbria allerede torsdag kl. 18.15 i det femte opgør. Den kamp kan ses direkte på TV2 Sport.

 

Hovedsponsor
Nybolig Erhverv
Danbolig
Kaj Ove Madsen

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by