2018-12-05

Onsdagens opgør  mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved startede med udeholdet som det absolut bedste hold. Det aarhusianske hjemmehold kom forfærdeligt fra start og kom bagud med hele 0-12 i kampens indledning. Holdet formåede slet ikke at ramme sine skud, mens Næstved ingen problemer havde. Hjemmeholdet fra Bakken Bears kom efterfølgende en smule bedre med og fik sat point på tavlen. Efter seks minutter spillet havde de danske mestre scoret ti point mod Næstveds 15 point, så stillingen nu var 10-15 i udeholdets favør. Det var dog fortsat de sjællandske gæster, der var bedst i kampen. Udeholdet kom ganske enkelt lettest til scoringer i kampens indledning. Bakken Bears begyndte dog så småt at finde rytmen med flere angreb i træk med point til følge, og det fik Næstved til at tage en timeout. Det aarhusianske hjemmehold bevarede dog momentum efter timeouten, og holdet hentede ind på Næstveds føring ved første periodes slutning. Perioden sluttede med en føring til Næstved på 28-22 i Vejlby-Risskov Hallen.

De indledende minutter i anden periode åbnede med de samme fortegn som første periode. Kampen var fortsat meget lige. Begge mandskaber kom på tavlen, men Næstveds forspring skrumpede en lille smule. Det skrumpede dog efterfølgende så meget, at Bakken Bears bragte sig foran for første gang i kampen med 33-32 efter tre minutter af anden periode. Fornøjelsen varede dog kort for Bakken Bears og hjemmepublikummet. Udeholdet fra Næstved satte efterfølgende to treere i træk og bragte sig foran med 33-38 halvvejs inde i anden periode. Dette fik hjemmeholdet fra Aarhus til at tage en øjeblikkelig timeout. Team FOG Næstved lignede bestemt et hold, der var kommet til Vejlby-Risskov Hallen for at vinde. Meget imponerende kamp fra gæsterne indtil videre. ”Bjørnene” kom tilbage i kampen med to minutter tilbage af anden periode, hvor de udlignede til 44-44- Det var umuligt at forudsige, hvem der ville gå til pause med en føring. Det var dog hjemmeholdet fra Bakken Bears, der var skarpest til sidst. Aarhusianerne kunne gå til pause med en føring på 51-48.

Tredje periode var knapt fløjtet i gang, før de danske mestre havde udbygget føringen. Med et par flotte angreb havde aarhusianerne bragt sig yderligere foran med 59-48. Næstved fik dog hurtigt styr på offensiven fra første halvleg. Udeholdet kom meget bedre med og fik sat nogle vigtige scoringer for ikke at falde for langt bagud i kampen. Med tre minutter tilbage af perioden var stillingen 73-66 i Bakken Bears’ favør. Gæsterne fra Næstved var dog bestemt ikke ude af kampen. Det var to tændte mandskaber, der nærmede sig slutningen af tredje periode. Kampen levede i den grad, og det kunne man også mærke på de fremmødte tilskuere i Vejlby-Risskov Hallen. Hver scoring blev fejret med manér, da man også fornemmede på lægterne, at Næstved sagtens kunne komme tilbage i kampen. Tredje periode sluttede 79-69 til Bakken Bears.

Fjerde og sidste periode begyndte med samme intensitet fra begge mandskaber, og de gav sig fuldt ud i samtlige dueller. Det var dog de aarhusianske værter, der kom bedst fra start. Hjemmeholdet havde i de indledende minutter udbygget føringen til 92-76 til trods for et hårdt kæmpende Næstved-hold. Desværre for de sjællandske gæster, så kunne de ikke holde det fornødne tempo for at være med til sidst i kampen, hvor Bakken Bears tromlede videre. Hjemmeholdet virkede ikke til at lette på gassen, og det kunne man se på scoretavlen mod slutningen af kampen, hvor Bears førte med 106-84. Dette var dog ikke ret retvisende billede af Næstveds ellers heroiske indsats onsdag aften i Vejlby-Risskov Hallen mod de ubesejrede aarhusianere. Kampen sluttede med en sejr til hjemmeholdet fra Bakken Bears på 110-86 over Team FOG Næstved.

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE