2019-03-31

BEARS I SEMIFINALERNE

Bakken Bears vandt 90-71 i den tredje DM-kvartfinalekamp mod Værløse, og er dermed kvalificeret til DM-semifinalerne. Det er 23. sæson i træk at Bears er blandt Danmarks fire bedste hold. Semifinalerne starter 11. april og modstanderen findes, når kvartfinalerne mellem Randers Cimbria og Svendborg Rabbits er afsluttet. Randrusianerne fører serien 2-1 inden mandagens kamp 4.

Bears, uden fire spillere fra den normale rotation, åbnede bedst og nåede foran 7-0 inden Værløse kom i gang. Ryan Martin var rødglødende i første periode, hvor han scorede ni point. Bears først 28-18 efter første periode.

Udeholdet var langt bedre med i anden periode, som de vandt 18-17. For udeholdet var det Richard Granberry og Mathias Bak, der satte tonen, mens bjørnene havde svært ved at holde et højt tempo. 45-36 ved pausen.

Bakken Bears startede tredje periode klart bedst, stærkt anført af Adama Darboe og Ryan Evans. Bears nåede foran med hele 64-45, men kort efter blev kampen afbrudt, da Bakken Bears’ associate head coach Mathias Bach mistede bevidstheden og blev hentet af en ambulance. Meldingen efter kampen er at Bach er ved bevidsthed og har det godt.

Udeholdet kom klart bedst i gang efter pausen, hvor de gik på et 8-2 run. Det medførte, at Bears blot førte 69-58 inden de sidste ti minutter.

Værløse kæmpede fint imod, og fik skåret Bearsføringen til blot at være på otte point (65-73) inden Hayden Dalton scorede fem point og fik skabt behørig ro. Dalton sluttede kampen med en treer, og hans statline var kampens mest imponerende. 20 point, 12 rebounds og 5 assists. Næstmest scorende for Bears var Ryan Martin, der sluttede med 17 point. For Værløse scorede Mathias Bak og Richard Granberry hver 19 point, som de supplerede med hhv 11 og 10 rebounds.

 

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
NEWS ARCHIVE