2019-04-22

BEARS FINALEKLAR EFTER DRAMA

Da Chris Nielsen med en treer reducerede Bearsføringen til blot at være på et point, 88-87, kogte Arena Randers. Heldigvis holdt Bearsholdet hovederne kolde, og Thomas Lærke kunne afgøre kampen med et trepointspil med 10 sekunder igen af kampen. Bears vandt 92-87 i den fjerde semifinale, og slog dermed randrusianerne ud af semifinalerne med 3-1. Nu venter Horsens IC i finalerne, der starter den 2. maj.

Første periode startede helt lige, men ved 18-18 gik Bears på et 7-2 run, der sikrede en føring på 25-20 efter de første ti minutter. I andet quarter slog Bears hullet lidt større, så føringen var oppe at snuse omkring 10 point, men hjemmeholdet bed godt fra sig, bl.a efter et godt indhop af Tobias Reinholt, der reducerede til 36-42. Fra 43-39 gik Bears på et 8-0 run, men randrusianerne fik sluttet bedst af og reduceret til 44-54, der stillingen ved pausen.

Det var en kamp med en utrolig intensitet. Bears åbnede bedst i tredje periode og nåede foran med 15 point, men Cimbrias Casper Stage og Charlie Burgess sikrede reducering til 55-61. Bears scorede fem hurtige point, og fra 69-60 scorede bjørnene periodens sidste fem point til periodeføring på 74-60.

Bears havde fin kontrol i fjerde periode indtil Randers Cimbria kom ud af en time out med et fuldbanepres. Bagud med 73-86 med 3,30 igen smed Bears boldene væk og Randers formåede at straffe det. Charlie Burgess var indpiskeren i presset og også ham, der satte en trepointscoring til 84-86 inden Chris Nielsen – som opfølgning på Michel Dioufs dunk – reducerede til 87-88. Thomas Lærke, der spillede en flot fjerde periode, red stormen af og Chris Nielsen missede det skud, der kunne have forlænget pinen for de aarhusianske mestre.

Randers Cimbria skal roses for virkelig at have bidt fra sig i semifinaleserien – der var ikke mange marginaler, der skulle være tippet den anden vej før det var blevet nødvendigt med en femte kamp.

Mest scorede for Bears var Tobin Carberry (18 point), mens Michel Diouf fulgte lige efter med 17. For Cimbria scorede Charlie Burgess 22 point.

Bakken Bears har med sejren kvalificeret sig til DM-finalerne for 17. sæson i træk. Samtidig er bjørnene sikret (mindst sølv-) medaljer – det er 23. sæson i træk at Bakken Bears kommer på medaljeskamlen.

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE