thomas_laerke-w420

Games | 2019-11-22

theView Copenhagen vs. Bakken Bears

EFIANAYI TOPSCORER I BEARS-SEJR

Det holdt hårdt, men Bakken Bears fik den ventede sejr med hjem fra Nørrebrohallen, da Copenhagen Basketball blev besejret 93-87 i onsdagens kamp i Basketligaen. David Efianayi blev topscorer med 21 point, men kampen vil også blive husket for glimrende spil i slutfasen af Adama Darboe og to fremragende indhop af Anton Harbo, der scorede otte point i sin bare anden kamp for Bakken Bears. Med sejren konsoliderede Bakken Bears sin andenplads i Basketligaen med ni sejre i lige så mange kampe – mens Randers Cimbria øverst i tabellen har 10 sejre i 11 opgør.

Bakken Bears kom ellers rigtig fint fra start i en svær kamp, der blev spillet blot 48 timer efter Bears slog Kataja – i Finland. Bears kom foran 21-9 med David Efianayi som toneangivende med 10 point i kampens første seks minutter. Så satte Copenhagen rutinerede Alonzo Brooks på banen, og det var en god ide. Han satte syv point på tavlen de første tre gange han rørte bolden – startende med en plade-treer. Han var afgørende for at Bears blot førte 24-18 efter første periode.

I anden periode nåede Copenhagen foran med et enkelt point (38-37) inden Bears slog igen med et 7-0 run, bl.a. inspireret af godt spil i begge ender af Anton Harbo. Bears førte 46-42 ved pausen.

Thomas Lærke scorede en treer blot fire sekunder inde i tredje periode, og Bears så mere fokuserede ud. Udeholdet nåede således foran 60-49 efter et godt indhop af Adama Darboe. Hjemmeholdet blev holdt på blot 15 point i tredje periode, og Bears førte 68-57 inden de sidste ti minutter.

Fjerde periode blev hektisk – også lidt for meget for bjørnenes smag. Copenhagen fik reduceret Bearsføringen til at være på tre (70-67) og fire point (82-78) inden en ellers anonym Darko Jukic dukkede op og scorede en trepointscoring fra hjørnet. To sikre straffekast af Adama Darboe og et and-one spil af Anton Harbo lukkede kampen, selvom især hjemmeholdets Pat Burke bed godt fra sig.

Fire Bearsspillere scorede et tocifret antal point. Udover Efianayis 21 point satte Darboe 18 point, Michel Diouf 12 (+9 rebounds) og Morten Sahlertz 10. Lige efter fulgte Tylor Ongwae med 9 og Anton Harbo med 8. For Stevnsgade scorede Pat Burke 29 point, mens Filip Rajovic og Alonzo Brooks fulgte efter med hhv. 22 og 16.

Næste opgave for Bears er onsdagens hjemmekamp mod Legia Warszawa. Her skal Bakken Bears – i jagten på gruppens førsteplads – forsøge at vinde over et stærkt polsk hold.

Kampens resultat:

87-93

Dato:

fredag 22. november 2019

Tid:

18:30

Arena:

Nørrebrohallen

Se statistikken

FOROMTALE: NY REJSE VENTER FREDAG

Hver dag byder på dine opgaver for Bakken Bears-spillerne. Tirsdag en lang rejse med tre forskellige fly til Joensuu i Finland, onsdag en hård kamp samme sted, torsdag hjemrejse fra Finland, og fredag sætter holdet sig så ind i en bus for at køre til Nørrebro, hvor Copenhagen tager imod i en kamp i Basketligaen.

Copenhagen Basketball er den første klub Bakken Bears møder for anden gang i indeværende sæson. Den allerførste kamp i sæsonen – i den sidste del af september – var mod hovedstadsklubben, og på trods af at Bears blot førte 49-43 ved pausen, blev det til en forholdsvis sikker sejr på 104-75.

Copenhagen har hentet to sejre i ni kampe og ligger dermed nummer to i Basketligaens Pro B. Sejrene er kommet mod Værløse og BK Amager. Efter nogle klare nederlag mod hold i Pro A, blev det til ærgerlige nederlag mod såvel Wolfpack og EBAA.

Copenhagen har som den første klub i ligaen været igennem et trænerskifte. Ud er gået head coach Mladen Ostojic – erstattet af Kostka Parlade-Galindez, assisteret af Jeffrey Fawme.

Profilerne hos Copenhagen er Filip Rajovic og Pat Burke, der er nummer tre og fire på Basketligaens topscorerlisten med hhv. 20,3 og 19,9 point pr. kamp. Rajovic er samtidig den spiller på holdet med flest assists (4,8 pr. kamp), mens Burke har flest rebounds (6,6).

Der er tip off 18:30 i Nørrebrohallen. Efter den kamp er næste opgave onsdag den 27. på hjemmebane mod Legia Warszawa, hvorefter godt en uges kamppause venter.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by