thomas_laerke-w420

Games | 2020-10-03

Bakken Bears vs. theView Copenhagen

TITELFORSVAR INDLEDT MED SEJR

Bakken Bears indledte titelforsvaret i Basketligaen med en sejr på 105-55 over Copenhagen Basketball.

Bears var uden skadede Darko Jukic og Ryan Evans, hvilket gav debut til 18-årige Mads Bro og blot anden kamp til Gustav Rønneholt – og samtidig startplads til Magnus Møllgaard.

Copenhagen kom fint fra start og satte tonen i de første fem minutter. Copenhagen var foran 15-7, men herefter stod der Bears på det hele. Bjørnene førte 23-19 efter første periode, og i anden periode fik københavnerne ikke et ben til jorden. Bears vandt anden periode 34-4 og førte dermed 57-23 ved pausen.

Efter pausen var det Deshawn Stephens, der dominerede. Han scorede bjørnenes første 12 point i tredje periode. Anden halvleg bar præg af at kampen var afgjort og københavnerne kom bedre med i anden halvleg.

QJ Peterson var med sine 27 point den mest scorende i kampen, og Deshawn Stephens supplerede med en imponerende statline: 20 point på 13 skud, 12 rebounds og 5 assists. Magnus Møllgaard kvitterede for startpladsen med 13 point. For Copenhagen scorede Pat Burke 16 point og han tog også 8 rebounds.

Bakken Bears skal igen i ilden onsdag, når turen går til Værløse.

 

Kampens resultat:

105-55

Dato:

lørdag 03. oktober 2020

Tid:

16:00

Arena:

Vejlby-Risskov Hallen

Se statistikken

Bakken Bears har allerede spillet de første officielle kampe i 2020/21-sæsonen, men lørdag indledes titelforsvaret i Basketligaen, når Copenhagen Basketball gæster Vejlby-Risskov Hallen.

Basketligatitlen blev sikret, da Basketligaen sammen med resten af samfundet lukkede ned midt i marts, og det bliver under næsten lige så mærkelige vilkår, når den nye sæson indledes. Om end det naturligvis er en afgørende forskel, at der rent faktisk spilles basketball, så bliver det med klare begrænsninger ift tilskueres mulighed for at overvære kampene.

Bakken Bears har en smal trup til kampen mod Copenhagen, idet to af de spillere, der var med til at sikre kvalifikation til Basketball Champions League, har forladt Aarhus til fordel for mere lukrative aftaler. Det drejer sig om DeVaughn Akoon-Purcell, der er rejst til Tofas i Tyrkiet, og Justin Dentmon, hvis fremtidige destination endnu ikke er kendt.

De to spilleres afgang åbner for spilletid til Bakken Bears’ unge spillere, primært Anton Harbo og Magnus Møllgaard, der begge fik spilletid i Champions League-kampene på Cypern.

Copenhagen har som alle andre hold ændret deres hold i løbet af sommeren. Nye profiler hos københavnerne er center Tyler Creammer, der sammen med tilbagevendte Pat Burke skal være inside-profilerne. Copenhagen har også hentet Nicklas Jønsson ind – han var i sidste sæson topscorer fra Falcon, da holdet mødte Bakken Bears i pokalturneringen, lige Viktor Lorenzen er hentet tilbage efter en sæson hos Wolfpack.

Der er tip off kl. 16:00 i Vejlby-Risskov Hallen.

 

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by