2020-10-10

FØRSTE SÆSONNEDERLAG MOD RANDERS

Bakken Bears fik sæsonens første nederlag, da sidste sæsons sølvvindere Randers Cimbria vandt 91-82 i Arena Randers. Bakken Bears gav sig selv et frygteligt udgangspunkt, da holdet kom bagud 2-14, og selvom det var tæt på, at bjørnene kom på omgangshøjde med randrusianerne lykkedes det ikke.

Bakken Bears var uden Ryan Evans og den nye mand Erik McCree, men gav omvendt debut til holdets nye guard Glenn Cosey. Han var dog ikke på banen i kampens indledning, hvor Bears havde virkelig svært ved at sætte godt angrebsspil sammen. Der var gået mere end fem minutter før QJ Petersen og førnævnte Cosey hver satte en trepointscoring, der gav reducering til 8-14. Bears nåede endda på 13-14 og 15-16 inden hjemmeholdet scorede syv point i træk. Cimbria førte 25-19 efter de første ti minutter.

Var Bearsforsvaret ikke imponerende i første periode, blev det kun værre i kampens anden fjerdedel. Især hjemmeholdets David Crisp gjorde som det passede ham for et Cimbria-hold, der scorede hele 29 point i perioden. Det banede vejen for en føring på 54-37 ved pausen.

Det var et anderledes tændt Bearshold, der var på gulvet efter pausen. Deshawn Stephens knoklede som et bæst under kurven, og QJ Peterson fandt vej til kurven i angrebsenden. Det lykkedes endda at lukke Crisp, der havde scoret 19 point i første halvleg, ned. På en god slutspurt fik Bears reduceret til 65-71 inden de sidste ti minutter.

På trepointscoringer af først QJ Peterson og siden Michel Diouf nåede Bears endda helt ned på kun at være bagud med to point, 71-73, men sløset forsvarsspil og efterfølgende en turnover gav igen Cimbria overhånden, og Bears nåede aldrig tilbage. Bears scorede blot 17 point i fjerde periode efter at have knoklet sig til 28 i tredje periode.

Basketligaens topscorer QJ Peterson var sit holds mest scorende spiller med 28 point, som han supplerede med fem rebounds og seks assists. Deshawn Stephens scorede 14 point og tog hele 15 rebounds, mens debutant Cosey scorede 12 point og havde 8 assists. For hjemmeholdet var Crisps 19 point i første halvleg nok til at ham til sit holds topscorer.

Bakken Bears skal inden fredagskampen mod BK Amager især kigge på holdets individuelle forsvar, ligesom trepointsscoringsprocenterne skal forbedre. Bears ramte 10 ud af 42 forsøg bag trepointlinjen.

 

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE