2021-05-13

Bears foran 2-0 i DM-finalerne

Bakken Bears vandt DM-finale to over Horsens IC med 77-70, og de forsvarende mestre er dermed foran 2-0 i finaleserien. Bakken Bears måtte ty til rigtig godt forsvar i en intens kamp, hvor skuddene slet ikke røg i kurven. Den tredje finalekamp spilles på mandag i Aarhus.

Bakken Bears kom ud til kampen uden den fornødne intensitet, og første periode blev således tabt 15-27. I periodepausen blev der talt med store bogstaver om forsvaret, og det kunne tydeligt ses på banen. Bears vandt anden periode 20-10, og var således blot bagud 35-37 midtvejs i kampen.

Ligesom i det første opgør spillede Bakken Bears med virkelig stor intensitet i starten af tredje periode, og det lykkedes udeholdet at bringe sig foran med 10 point (50-40), blot for at se HIC komme tilbage inden udgangen af tredje periode. Ved starten af fjerde quarter var Bears foran 56-54, og selvom HIC flere gange fik udlignet – senest ved 67-67 med tre minutter igen af kampen – var Bears skarpest i slutfasen.

Det var ikke fra trepointdistancen Bakken Bears vandt kampen. Bears ramte fire ud af 27 trepointforsøg, mens HIC, uden at være prangende, dog var bedre. Horsens ramte seks ud af 23 forsøg.

Mest scorende for Bakken Bears var Michel Diouf topscorer med 14 point, og han var også bedste rebounder med syv stk. QJ Peterson scorede 13 point, heraf de ni i fjerde periode. For HIC var Charles Callison mest scorende med 20 point, mens Richmond Aririguzoh noteredes for en double-double med 18 point og 11 rebounds.

Det tredje opgør spilles mandag kl. 18:30 i Vejlby-Risskov Hallen.

 

Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE