Nyhedsarkiv | INVITA AARHUS ER NY SAMARBEJDSPARTNER I BAKKEN BEARS

INVITA AARHUS ER NY SAMARBEJDSPARTNER I BAKKEN BEARS

Oprettet d.

Invita Aarhus, der sælger køkken,bad og garderober til private- og erhvervskunder i Aarhus og omegn har tegnet et Grizzly Partner sponsorat i Bakken Bears.

 

Om baggrunden for at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Mads kristensen, Ejer af Invita Aarhus:

Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears og netværket?

”At få udvidet og arbejdet med at få udvidet et netværk, som kan udbygge vores forretning, og give nogle stærke relationer med de øvrige i netværket.

Vi vil gerne være Aarhus foretrukne leverandør af køkken og bad. Igennem netværket håber vi at kunne styrke vores position i markedet, og øge kendskabsgraden.”

Hvad forventer du af netværket? 

”Vi forventer at få skabt relationer, som kan skabe flere forretningsmuligheder. Vi håber at vi gennem netværket kan få sat mere fokus på vores flotte showroom i Tilst, og vores produkter samt indstilling til at finde den rigtige løsning. Samtidig at vi selv vil gøre brug af netværket, når mulighederne opstår.”

Hvad er dit forhold til basketball sporten ?

”Udover NBA, har jeg ikke fuldt så meget med i basket. Jeg har dog været dybt imponeret over Bakken Bears erhvervs netværk. Da jeg i sin tid blev inviteret ud og se en kamp var det også min første ”live” basketball kamp. Det var en super god oplevelse, og jeg ser frem til at se flere kampe.”

Om Invita Aarhus:

Hos Invita i Århus finder du alt i køkken, bad og garderobe til dit hjem. Vi er kendte for at designe personlige løsninger og vores erfarne indretningskonsulenter står klar til at hjælpe dig.

Kig forbi til en uforpligtende snak og rundvisning i vores flotte udstilling, som byder på masser af inspiration. Du er også meget velkommen til at bestille et møde med en af vores konsulenter, når det passer dig.

Specialer: Lækre køkkener, bag og garderobe.

Læs mere på www.invita.dk/aarhus

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by