Nyhedsarkiv | LÆRKE FORLÆNGER MED BEARS

LÆRKE FORLÆNGER MED BEARS

Oprettet d.

Bakken Bears har forlænget aftalen med 24-årige Thomas Lærke, så den gælder i de kommende to sæsoner.

24-årige Thomas Lærke har forlænget sin aftale med Bakken Bears, så den nu gælder i de kommende to sæsoner. Lærke har været en nøglespiller i de to sæsoner han har spillet hos Bears, selvom hans forår blev ødelagt af en skade.

Den 195 cm høje guard kom til Aarhus efter fem år i udlandet – både i USA og Spanien – og han satte fra starten sit aftryk med nogle fantastiske præstationer i sidste sæsons EuroChallenge-deltagelse. Også i DM-finalerne fik Lærke bygget oven på med virkelig solide indsatser, og der var lagt op til at skulle bygges yderligere et lag på til sæsonen 2014/15. Det fik en brækket finger og lederet ledbånd desværre ødelagt. Thomas Lærke var ude i tre måneder, og nåede aldrig helt tilbage på topniveauet.

”Thomas bliver en nøglespiller i den kommende sæson. Han har alle muligheder for at træde et skridt op og blive blandt de absolutte profiler i Basketligaen, og det glæder vi os til at se. Samtidig er Thomas faldet virkelig godt til, og er med til at definere Bearskulturen”, siger sportsdirektør Michael Piloz.

Thomas Lærke glæder sig til en ny sæson med Bears: ”Jeg har været rigtig glad for at spille i Bakken. Jeg glæder mig til at spille for den nye head coach Martin og til at spille sammen med bl.a. Mikkel Plannthin.”

Med aftalen har Bears fem spillere på kontrakt til den kommende sæson. Udover Lærke drejer det sig om Chris Christoffersen, Nicolai Iversen, Morten Sahlertz og nytilkomne Mikkel Plannthin.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by