Nyhedsarkiv | NN MARKEDSDATA NY SAMARBEJDSPARTNER I BAKKEN BEARS

NN MARKEDSDATA NY SAMARBEJDSPARTNER I BAKKEN BEARS

Oprettet d.

Aarhus-virksomheden NN Markedsdata, der er en af Danmarks førende vidensbanker. De skaber forretningsfordele og øget værdi for det danske erhvervsliv med opdateret viden om privatpersoner og virksomheder. De sørger ganske enkelt for, at du har den nyeste viden om markedet, kunderne og konkurrenterne.

Om baggrunden for at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Nina Bech Stage, salgschef i NN Markedsdata:

– Mine forventninger til samarbejdet med Bakken Bears er kort og godt at netværke og få skabt gode relationer til en masse spændende erhvervsfolk. Jeg håber at kunne hjælpe virksomheder i min netværksgruppe Team 15, med at skaffe kontakter ud til virksomheder som de ønsker at komme i dialog med, samt vejlede dem i håndtering af deres data så de får mest muligt ud af alle de guldkorn der gemmer sig i deres kundedatabaser.

– Nina fortsætter: Samtidig ser jeg også frem til at skulle ud og se nogle spændende kampe og opleve den fantastiske stemning sammen med kollegaer og familie.

Om NN Markedsdata:

NN Markedsdata er bygget på et fundament af dygtige mennesker. Vi driver ikke forretning med flotte ord og klicheer – i bund og grund driver vi vores virksomhed med sund fornuft, ærlighed og stor passion for data.
Vi er en række ansvarlige, arbejdsomme og engagerede mennesker, som brænder for at skabe resultater for vores kunder. For kunderne er vores vigtigste ambassadører, og de er alle sammen vigtige for os – store og små.
Vi har en oprigtig interesse for vores kunders forretning, og samarbejdet med os skal skabe værdi.

Læs mere på www.nnmarkedsdata.dk

 

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by