Andreas Holst er en ung spiller, født i 2005, rigtig lang med sine 209 centimeter og kommer til Bakken fra halvandet år i FC Barcelona, og inden da fra Falcon på Frederiksberg. Han har blandt andet spillet i ungdommens EuroLeague, Adidas Next Generation Tournament, med Barcelona, hvor han har scoret 13 point i en kamp mod Tblisi som det højeste.

Holst skal spille for at udvikle sig til daglig til træning og kamp med Bakken Bears, men også organisationens udviklingshold Bears Academy er i spil. Begge hold spiller i Basketligaen, men en ung spiller som Andreas Holst vil få forskellig rolle på de to hold og dermed have mulighed for at udvikle sig i flere retninger samtidig.

Tidligere klubber

Falcon Basketball

FC Barcelona

Travis Taylor er født i New Jersey i USA og begyndte sit liv som basketballspiller på det lokale high school-hold, Union Farmers. Derfra spillede han for henholdsvis Monmouth University Hawks og Xavier University Musketeers. Siden college har han spillet basket i både Østrig, Frankrig, Schweiz, Bulgarien, Tyskland, Tyrkiet og Ungarn, inden han tog til Bakken Bears.

Amerikaneren kom til bjørnene fra klubben Egis Kormend, som i den forgangne sæson var i slutspillet i den bedste ungarske række. Derudover har Taylor erfaring fra to af de største ligaer i Europa, eftersom han blandt andet har tørnet ud for franske Le Havre og tyske Basketball Löwen Braunschweig.

Med sine 203 cm i højden og 97 kg i drøjden kan Taylor både spille som power forward og center. Tallene fortæller også, at han er en force under kurven. Amerikanerens statistikker i den sidste sæson for Egis Kormend lød på imponerende 14,5 point, 10,3 rebounds, 3,3 assists, 1,6 steals og 0,6 blocks pr. kamp med en skudprocent på 59,3. Med de tal havde han den næsthøjeste ’effeciency rating’ i hele den ungarske liga.

– Travis er en spiller, vi også forsøgte at tiltrække sidste sommer. Vi er begejstrede for, at det lykkes nu, fordi han er en mobil, atletisk og hurtig inside-spiller, der passer perfekt ind i spilkonceptet. Han kan håndtere tungere matchups og dominere reboundspillet, men forvent at se ham over ringhøjde, udtalte cheftræner Anders Sommer, da vi hentede Taylor i august 2021.

Bakken Bears havde i øvrigt stiftet bekendtskab med Travis Taylor, allerede inden vi hentede ham til klubben. Vi mødte ham og Egis Kormend to gange i 2019/2020-sæsonen i FIBA Europe Cup. Her blev det til en sejr til hvert hold, og Taylor snittede 10 point, 11 rebounds, 2 assists, 1 steal og 2 blocks over de to kampe.

Tidligere klubber:
Magnofit Güssing Knights, Østrig (2013-15)
Le Havre, Frankrig (2015-16)
Sopron KC, Ungarn (2015-16)
Fribourg Olympic, Schweiz (2016-17)
Rilski Sportist, Østrig (2017-2018)
Basketball Löwen Braunschweig (2018-2019)
Bandirma Banvit Kirmizi, Tyrkiet (2018-2019)
Egis Kormend, Ungarn (2019-2021)
Bakken Bears (2021-)