Nyhedsarkiv | Schweizerbageriet ny samarbejdspartner i Bakken Bears

Schweizerbageriet ny samarbejdspartner i Bakken Bears

Oprettet d.

Et af Aarhus’ bedste bagerier, SchweizerBageriet i M.P. Bruuns Gade er ny VIP partner i Bakken Bears.

Om baggrunden for at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Anders Hermansen, SchweizerBageriet:
 

”Som et ægte Aarhus-bageri bakker vi gerne op om byens basketballhold. Samtidig ligger Bakken Bears værdier og mål rigtig godt i tråd med det, som vi arbejder efter i hverdagen, nemlig at talent, engagement, fællesskab og hårdt arbejde skaber resultater og gode oplevelser for vores kunder.”

 

”Vi er dybt imponerede over den professionalisme og positivitet vi er blevet mødt med i Bakken Bears. Det er altid en berigelse at møde og arbejde sammen med mennesker, der har en passion for deres virke og samtidig brænder efter at dele den med andre.”

 

”Vi er nybegyndere i forhold til basketball og i forhold til Bakken Bears spændende netværk. Men allerede nu kan vi klart mærke den gejst og åbenhed, der er i og omkring klubben. Det er noget, som vi glæder os til at kunne bidrage til og få meget mere ud af i fremtiden.”

 

Om Schweizerbageriet:

SchweizerBageriet i M. P. Bruuns Gade har solgt brød og kager i høj kvalitet siden 1952. De sidste 14 år med Tine Lajer Petersen som indehaver. Hun driver i dag bageriet sammen med Anders Hermansen.

Konceptet er enkelt: De bedste råvarer og de dygtigste medarbejdere skaber den bedste kvalitet og den gode service.

De sidste år er forretningen udvidet med SchweizerDeli, der leverer sandwich og salater i gourmetklassen. Ud over salget i butikken leverer vi også til mange erhvervsvirksomheder, ligesom en række af byens førende hoteller og restauranter tilbyder deres kunder brød fra SchweizerBageriets ovne.

SchweizerBageriet er stolt samarbejdspartner med Bakken Bears og AGF. Vi påtager os også et socialt ansvar og støtter derfor blandt andet byens væresteder og varmestuer.”

s mere om SchweizerBageriet her: www.schweizerbageriet.dk/

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by