Nyhedsarkiv | SPÆNDENDE MEN SVÆR LODTRÆKNING

SPÆNDENDE MEN SVÆR LODTRÆKNING

Oprettet d.

Bears skal op imod hold fra Tjekkiet, Slovenien og Irland i kampen om at gå videre i FIBA Europe Cup.

Bakken Bears fik en spændende, men svær lodtrækning til FIBA Europe Cup, som er navnet på den turnering, der erstatter EuroChallenge. Turen går til Tjekkiet, Slovenien og Irland.

Gruppens favorit er utvivlsomt CEZ Nymburk, der har vundet det tjekkiske mesterskab i de seneste 12 sæsoner. I de sidste seks sæsoner har tjekkerne spillet EuroCup og EuroLeague.

Tayfun Sentjur vandt i foråret det slovenske mesterskab for første gang i klubbens historie. Klubben spiller EuroChallengekampene i den nærmeste storby Celje.

Den tredje modstander i turneringen er et ligalandshold fra Irland. Det er kun tredje gang et herrehold fra Irland deltager i en europæisk turnering, så det også af den grund en ubekendt faktor som Bears kommer op imod i den allerførste kamp.

Alle hold må have op til seks udenlandske spillere på holdet, mens de resterende skal være valgbare til landsholdet i hjemlandet.

I de syv grupper i Western Conference går de to bedste hold videre til det næste gruppespil, og de følges af de to bedste treere fra puljer. Det samme gør sig gældende i Eastern Conference.

Programmet er:

Onsdag 28. oktober Bakken Bears – Hibernia (Irland)

Onsdag 4. november CEZ Nymburk (Tjekkiet) – Bakken Bears

Tirsdag 10. november Bakken Bears – Tayfun Sentjur (Slovenien)

Onsdag 18. november (tid tbc) Hibernia – Bakken Bears

Tirsdag 24. november Bakken Bears – CEZ Nymburk

Onsdag 2. december Tayfun Sentjur – Bakken Bears

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by