Digitalt webbureau i Århus / Hinnerup – som er specialister i Online Markedsføring, webhosting, websites og programmering. Lad os hjælpe dig med at blive synlig i hele Danmark med netop dit produkt, både på Google og de sociale medier.

Har du brug for professionel hosting til din virksomheds hjemmeside og mails – så læs mere på www.limecity.dk.

Læs mere på ValueBuildings hjemmeside

Læs mere på Savværket´s hjemmeside.

Læs mere på Grobowski´s hjemmeside.

Læs mere på AG´s hjemmeside.

Læs mere på S marketing og events hjemmeside

Turbinehallen er en virksomhed med en bred vifte af kompetencer, hvor fokus er på nytænkning og oplevelser. Turbinehallen har hjulpet utallige virksomheder med at skræddersy events, og i samarbejde med endnu flere enkeltpersoner, hjulpet dem til at stable en aldeles uforglemmelig fest på benene. Deltagerantallet har således gennem årene varieret fra 30 – 6000 personer, men engagementet er det samme uanset størrelsen. Turbinehallen afholder også jævnligt konferencer og låner sine flotte lokaler (der desuden også tæller Auktionshuset i Mejlgade) ud til alt fra bryllupper og konfirmationer til photoshoots og kick offs. Med eget køkken og professionel kokkestab bliver der leveret gastronomiske forkælelser ud af huset til både små selskaber (10 pers), til de helt store events og fester. Turbinehallens vision er at skabe en totaloplevelse, der vækker alle sanser og indprinter sig i hukommelsen mange år frem. Søren Anker er ejer og kreativ direktør.

Rengøring er alfa og omega for enhver velfungerende virksomhed. Fordelene ved Cklar Service er mange og vigtige: • Vores rengøring sikrer et sundt og behageligt indeklima • Vores rengøring holder virksomheden pæn og præsentabel • Vores rengøring skaber et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig veltilpasse – og deraf følger en højere produktivitet Altså god rengøring er en af de mest simple metoder til at optimere virksomhedens daglige drift.