Digitalt webbureau i Århus / Hinnerup – som er specialister i Online Markedsføring, webhosting, websites og programmering. Lad os hjælpe dig med at blive synlig i hele Danmark med netop dit produkt, både på Google og de sociale medier.

Har du brug for professionel hosting til din virksomheds hjemmeside og mails – så læs mere på www.limecity.dk.

Læs mere på ValueBuildings hjemmeside

Læs mere på Savværket´s hjemmeside.

Læs mere på Grobowski´s hjemmeside.

Læs mere på AG´s hjemmeside.

Læs mere på S marketing og events hjemmeside

Restaurant Malt er Aarhus’ eneste ølrestaurant med beliggenhed i Ceres Bryggeriets tidligere bygninger. Vi er ret stolte af at øllet stadig er i fokus, som ligger i byggeriets ånd.

Foruden vores ølrestaurant har vi to lokaler – Malt Kælderen og Bryggerboligen. I lokalerne er det muligt at holde alverdens arrangementer lige fra fødselsdagen, firmafesten, mødet til brylluppet.

Rengøring er alfa og omega for enhver velfungerende virksomhed. Fordelene ved Cklar Service er mange og vigtige: • Vores rengøring sikrer et sundt og behageligt indeklima • Vores rengøring holder virksomheden pæn og præsentabel • Vores rengøring skaber et arbejdsmiljø, hvor medarbejderne føler sig veltilpasse – og deraf følger en højere produktivitet Altså god rengøring er en af de mest simple metoder til at optimere virksomhedens daglige drift.