Søren Ege er fysioterapeut i Bakken Bears. Søren Ege har som spiller erobret 10 DM-titler, så han kender også gamet indefra.

Rune er en del af fysioterapeuterne omkring Bakken Bears. Rune er – sammen med Jens Knudsen og Søren Ege – medansvarlige for forebyggelse af skader og behandlingen heraf.

Rune har selv en kort karriere på Bears-holdet, og uddannelsen som fysioterapeut har blandt andet ført ham forbi Odder Håndbolds bedste håndboldhold.

Jens ”Fys” Knudsen er bjørnenes rutinerede fysioterapeut. Jens er utroligt vellidt blandt alle spillerne, modstandere og endda blandt dommerne. Populariteten blandt spillerne skyldes til dels, at han altid har lommerne fyldte med lakridspiber og Dracula-bolcher, som han deler rundhåndet ud af – også under kampene.

Hans faglige kunnen er berømt i det danske land. Jens har været tilknyttet landsholdet, hvor han får ømme ben og små skavanker til at forsvinde som dug for solen.  Det eneste der virkeligt kan få ham i dårligt humør, er faktisk når AGF-drengene fra Fredensvang ikke spiller godt.

Jens Knudsens egne erfaringer fra banen fornægter sig heller ikke, når der skal uddeles gode råd: Jens har spillet i store klubber som Aars BBK, AUS, B 71 Holstebro og B 1913, dog uden det har resulteret i kampe på liganiveau.