Hjemmeholdet fra Bakken Bears åbnede dagens opgør med at være de første til at score point. De ukrainske mestre svarede dog hurtigt tilbage med en treer og bragte sig foran. Selve kampen åbnede meget rodet med turnovers fra begge mandskaber. De danske mestre havde noget usædvanligt svært ved at komme til de lette scoringer. Holdet formåede at spille sig igennem, men den sidste aflevering manglede. Holdet var dog hurtige til at få styr på tingene. Efter tre minutter spillet havde aarhusianerne bragt sig foran med 9-3. Ukrainerne tog hurtigt en timeout, men det stoppede ikke Bears fra at være varme. Darko Jukic og Tylor Ongwae fyrede hver især en succesfuld treer afsted. Amerikanske Ryan Evans ville også lege med, og han satte også to flotte treere. Bakken Bears var dermed oppe med 20-8 efter seks minutter spillet af første periode. Udeholdet kom slet ikke til scoringer, fordi Bears stod godt i forsvaret. Dette fik ukrainerne til at lave mange turnovers. Bjørnene fortsatte de gode takter mod slutningen af perioden, men ukrainerne kom også bedre med. Første periode sluttede med en stilling på 34-20 i Vejlby-Risskov Hallen.

Anden periode begyndte med samme fortegn som første periode. Hjemmeholdet fra Bakken Bears satte sig på tingene allerede fra start. Et meget fokuseret udlæg fra de danske mestre. Aarhusianerne var på forhånd udnævnt som favoritter i kampen, og de levede bestemt op til forventningerne til dagens kamp. Stillingen var 42-26 med fire minutter spillet af anden periode. Særligt hjemmeholdets Darko Jukic var brandvarm med 17 point mod slutningen af perioden. En af grundene til, at Bakken Bears kom til mange point i de første to perioder skyldes blandt andet, at man havde dobbelt så mange rebounds som ukrainerne.

Bakken Bears fortsatte det gode spil i begyndelsen af tredje periode med masser af point på tavlen. Defensiven havde dog ikke helt fået fat, og det påpegede cheftræner Steffen Wich også med tilråb fra sidelinjen. Intensiteten skulle holdes i begge ender ad banen. Kampens helt store oplevelse i form af Darko Jukic blev skiftet ud med fem minutter tilbage af tredje periode med fine ovationer fra publikum. Bears-spilleren havde scoret ikke mindre end 24 point midtvejs inde i tredje periode. Holdet havde dog ingen planer om skrue ned for gassen, selvom topscoren gik ud. Bakken Bears udbyggede i stedet føringen med fine scoringer fra blandt andre Morten Sahlertz og amerikanske Hayden Dalton. Tredje periode sluttede med stillingen 92-67.

Fjerde og sidste periode åbnede med et brag, da Hayden Dalton satte en lang treer efterfulgt af flere scoringer i træk fra de danske mestre. Bredden viste atter engang at gøre en kæmpe forskel. Tobin Carberry har indtil videre vist blændende form i den europæiske turnering, hvor han også blev fremhævet af forbundet FIBA. Han var dog ikke meget for at rose sig selv efter kampene. Han påpegede bare, at selvom han havde spillet en glimrende kamp, så ville det måske være en anden næste gang. Han nævnte eksempelvis i den forbindelse Darko Jukic, og det havde han bestemt ret i med Darko Jukic som dagens topscorer. Uret sagde fire minutter tilbage af kampen, men hjemmeholdet fra Bakken Bears havde bestemt ikke tænkt sig af slippe speederen. Holdet kørte på med fuldt fokus i begge ender. De danske mestre havde hele seks spillere på den anden side af ti point. Bakken Bears kørte endnu engang modstanderne over i Vejlby-Risskov Hallen foran et veloplagt hjemmepublikum. De danske mestre besejrede de ukrainske mestre fra Cherkaski Mavpy med 121-89 og meget skal derfor gå galt, hvis ikke danskerne skal sætte sig på førstepladsen i gruppen inden den sidste kamp på udebane mod Z Mobile Prishtina. Bjørnene vandt den første kamp med 108-84. Det betyder, at hvis Bakken Bears skal miste førstepladsen i gruppen, så skal man tabe med 25 point. Det ligner derfor unægteligt en førsteplads i gruppen og dermed en bedre seedning til næste runde.

Mest scorende spiller blev Darko Jukic med 26 point.

Kampen åbnede meget rodet med flere turnovers og brændte chancer for begge mandskaber. Det virkede dog som om, at begge hold blot skulle finde fodfæste i kampen. Angrebene begyndte så småt at rulle, men det var Bakken Bears som det mest effektive hold. De ukrainske værter slog dog hurtigt tilbage, og efter seks minutters spil førte hjemmeholdet med 14-10. Efter en timeout slog Bakken Bears dog tilbage, og de bragte sig foran med 19-16 med ét minut tilbage af første periode. Første periode sluttede med en føring på 24-18 i Bakken Bears’ favør.

Udeholdet fra Bakken Bears åbnede anden periode bedst. Man havde bestemt overtaget i det altid vigtige rebound-spil. Ukrainerne kom forsat til scoringer, men danskerne fastholdte forspringet. Efter tre minutters spil var stillingen 25-32. De ukrainske mestre viste dog ved flere lejligheder prøver på sit gode spil med flotte kombinationer. Det var dog indtil videre ikke nok til at bringe sig foran mod aarhusianerne. Men som det sker så mange gange før i basketball, så kommer scoringer i perioder. Dette lukrerede ukrainerne på, og de bragte sig tilbage i kampen på blot få minutter med et par scoringer i træk uden Bears-scoringer. De danske mestre mærkede dog presset, og de skruede en smule op for tempoet. Pludselig var forspringet tilbage på syv point. Bakken Bears trak en smule fra mod slutningen, og man førte med ti point med tredive sekunder tilbage, hvilket også var kampens største føring. Anden periode endte med en føring på 51-42 i Bakken Bears’ favør.

Tredje periode fik en meget rodet indledning, men det var fortsat gæsterne fra Bakken Bears, der var det bedste hold. Forspringet var efter tre minutter oppe på elleve point. De ukrainske værter virkede til at have svært ved at finde nøglen til at åbne Bakken Bears’ forsvar. Man sad dog med fornemmelsen af, at tingene kunne vende hurtigt, som det havde gjort tidligere i kampen. Og ganske rigtigt. På blot få minutter kom ukrainerne frem til flere scoringer i træk, og forspringet var pludseligt reduceret til tre point og blot en enkelt boldbesiddelse. Bakken Bears skruede dog atter engang op for tempoet, og forspringet var tilbage på ti point. 66-76.

Fjerde periode begyndte med Bakken Bears som det klart bedste hold. De virkede stålsatte på at lukke kampen. De skruede gevaldigt op for tempoet, og de bragte sig foran med femten point efter fem minutter af fjerde og sidste periode. Hjemmeholdet fra Cherkaski Mavpy kunne slet ikke følge med danskernes tempo halvvejs inde i perioden. Bakken Bears virkede endnu engang til at overmatche sin modstander på fysikken mod slutningen af kampene. Ukrainerne skulle kæmpe meget for enhver scoring, mens danskerne scorede mere eller mindre efter behag. Ukrainerne kæmpede forgæves, men det var ikke nok. Bakken Bears kunne dermed sikre sig en ny overbevisende sejr i europæisk sammenhæng. Kampen sluttede 77-106.

Kampens mest scorende spiller blev amerikanske Ryan Evans med 24 point.