Bakken Bears ankom for sent til dagens kamp, men de kunne man bestemt ikke se fra kampens åbning. De danske mestre lagde godt ud med solidt forsvarsspil og glimrende offensivt spil. Alle de startende spillere stemplede ind med scoringer forholdsvist hurtigt, og bjørnene førte med 13-2 efter tre minutter spillet af første periode. Stevnsgade kom lidt bedre med i de efterfølgende minutter med et par scoringer, men der var forsat langt op. Bakken Bears lavede på dette tidspunkt flere turnovers, og dette blev hjemmeholdet nødt til at lukrere på, hvis de skulle have noget med fra kampen. Stevnsgades Stefan Jevric var efter otte minutter spillet af første periode den eneste fra hjemmeholdet, som var kommet på tavlen med ni point. Sjællænderne havde dog brug for, at flere spillere kom på tavlen, da man ikke kunne sætte sin lid til én mand. Bakken Bears havde hele ni mand med point på tavlen i første periode, og det resulterede også i, at man trak en smule fra Stevnsgade igen. Første periode sluttede med en føring til de danske mestre på 28-12.

Anden periode åbnede uden det helt flotte spil. En uskøn kamp med mange fejl fra begge hold. Især Bakken Bears virkede ukoncentrerede i periodens åbning, og det udnyttede hjemmeholdet fra Stevnsgade til at bringe sig tilbage i kampen med stillingen 26-34. Bjørnene skruede dog efterfølgende som så mange gange før tempoet op, når modstanderne kom tæt på. Dette så vi blandt andet med en step-back treer fra Hayden Dalton. En rigtig flot aktion fra amerikaneren. Det virkede til at bringe mere flot spil frem fra aarhusianerne. Holdet fandt de flotte spilkombinationer frem, og det bragte dem komfortabelt foran igen med to minutter tilbage af anden periode. Stillingen var nu 29-50 i Bakken Bears’ favør. Gæsterne scorede de sidste ti point inden pausen, og derfor var stillingen 29-60, da spillerne tog håndklæder og skulderen og gik mod pause. De danske mestre havde været utroligt effektive og skudt med imponerende procenter. Bjørnene skød i første halvleg 12/19 fra trepointslinjen.

Tredje periode åbnede igen med Bakken Bears som det bedste hold. De danske mestre var undervejs foran med 40 point, og man havde halvvejs inde i perioden vundet med 19-10. Hjemmeholdet fra Stevnsgade havde utroligt svært ved at dæmme op for de fysisk stærke bjørne. Særligt engelske Ryan Martin voldte dem enormt store problemer i det fysiske spil under kurven. Englænderen stod noteret for 23 point to tredjedele inde i tredje periode. Perioden sluttede med en stilling på 47-94 i Nørrebrohallen.

Fjerde og sidste periode var uden den store spænding. Kampen var reelt afgjort, inden perioden var begyndt, og det kunne man også se på spillet inde på banen. Stevnsgade lignede et hold, der havde givet op, og Bakken Bears lignede et hold, der havde vundet. De danske mestre havde i kampen været yderst effektive fra trepointslinjen, og det betød, at man nærmede sig rekorden for flest treere i Basketligaen med 21 treere i en kamp. Det fik holdet til at sende mange skud afsted mod slutningen af kampen. Det lykkedes dog ikke at slå rekorden, men man tangerede sin egen klubrekord fra 2015 med 20 treere i en kamp. Bakken Bears vandt kampen med 118 – 57 og ligger fortsat sikker etter i Basketligaen.

Kampen begyndte med højt tempo fra begge mandskaber. Bakken Bears bragte sig hurtigt foran med flere point i opgørets indledning, men Stevnsgade fulgte hurtigt trop med flere scoringer i træk. Københavnerne bragte sig da også foran 7-6 i Vejlby-Risskov Hallen efter tre minutters spil af første periode. Hjemmeholdet bragte sig efterfølgende foran med 10-7 efter en scoring af Chris Christoffersen. Den høje center havde stået for seks af holdets første ti point. Stevnsgade gjorde god figur den resterende del af perioden, men hver gang udeholdet kom tæt på udligne, så skruede de danske mestre bare op for tempoet. Der var dog langt noget, der var afgjort. Første periode sluttede med en spinkel føring til hjemmeholdet fra Bakken Bears på 24-17 over Stevnsgade Supermen.

Anden periode begyndte med samme lighedstegn som første periode. Begge mandskaber kom godt ud og fik point på tavlen. Københavnerne stod dog indledningsvist for de fleste scoringer, og Bakken Bears’ forspring var pludseligt reduceret til to point til stillingen 31-29 efter tre minutter spillet. De aarhusianske værter sløsede meget i angrebsspillet, hvor man smed for mange bolde væk, fik fat i for lidt rebounds og brændte for mange skud. Det lukrerede Stevnsgade på, og de var blot bagud med et enkelt point efter fem minutters spil i anden periode. I løbet af det efterfølgende minut blev Stevnsgade fejlet på en scoring, og med et succesfuldt straffekast var københavnerne pludselig foran til stor forundring for hjemmepublikummet i Vejlby-Risskov Hallen. Dette medførte et par enkelte tilråb fra tilskuerne, og det virkede også til at trænge ind hos spillerne, der gav den lidt ekstra gas inden pausen. De to hold gik til pause med stillingen 49-40 i Bears’ favør.

Begge mandskaber kom til scoringer i tredje periodes indledning, men forspringet forblev det samme efter de første par minutter. Efter fem minutters spil trak hjemmeholdet fra Bakken Bears dog en smule fra, og de havde med stillingen 67-53 kampens største føring. De danske mestre virkede til at have fundet den rytme, som hjemmepublikummet havde kaldt på. Tredje periode havde været skidt for de ellers hårdt kæmpende Stevnsgade Supermen. Tempoet var skruet gevaldigt op fra hjemmeholdets side, og de begyndte så småt at leve op til favoritværdigheden. De to hold sluttede tredje periode med stillingen 78-57.

Fjerde og sidste periode begyndte med Bakken Bears som det dominerende hold. Stevnsgade Supermen gjorde, hvad de kunne for at bringe sig tættere på i kampen, men hjemmeholdet var for effektive i angrebsspillet. Stevnsgade Supermen skal roses for at spille sig fuldt ud til trods for, at kampen reelt var afgjort ved indgangen til perioden. Københavnerne virkede fast besluttet på at gøre god figur mod de danske mestre fra Bakken Bears, men de måtte desværre erkende, at man mødte overmagten i søndagens opgør. Kampen slutter med en sejr på 102-78 til Bakken Bears over Stevnsgade Supermen.

BEARS VINDER SIKKERT OG SIKRER SIG PLADS I TOP 2

Bakken Bears vandt mandagens kamp mod Stevnsgade 112-81 og sikrede sig dermed definitivt en plads i Basketligaens top to efter en kamp, der var afgjort allerede halvvejs.

Bakken Bears bragte sig tidligt foran 14-4 og efterfølgende 20-7, men Stevnsgade bed godt fra sig. I første periode scorede Filip Rajovic og Mathias Seilund hhv 8 og 5 point for Stevnsgade, mens Michel Diouf scorede 10 for hjemmeholdet. Bears førte 32-17 efter de første ti minutter. I anden periode fortsatte mønsteret, her var det dog Tobias Tita og Boris Vukicevic, der var mest scorende for udeholdet.

Stevnsgade syv mand – Frederic Filsoof kom ikke på banen – kæmpede godt, men opgaven blev ikke nemmere, da holdets topscorer Filip Rajovic udgik med en skade i starten af fjerde periode. Rajovic og anfører Mathias Seilund var de eneste, der havde scoret for Stevnsgade i tredje periode, hvor de scorede hhv syv og otte point. Seilund fortsatte i fjerde periode, godt assisteret af Boris Vukicevic.

For Bears fik alle mand scoret, anfører Nicolai Iversen scorede 15 point og blev kun overgået af DeVaughn Akoon-Purcell, der scorede 19. Unge Sylvester Berg, der spillede sin kamp nummer 100, fik sat 14 point i kurven, ligesom Michel Diouf.

For Stevnsgade scorede Mathias Seilund 25 point, mens ligaens måske i denne sæson mest forbedrede spiller, Boris Vukicevic, scorede 20 og Filip Rajovic 19.

Bears spiller igen allerede onsdag, når Svendborg besøges. Stevnsgade skal først i ilden igen torsdag, når turen går til Randers.

BEARS VINDER SIKKERT PÅ NØRREBRO

Bakken Bears fik en sejr over Stevnsgade i fredagens udekamp i Nørrebrohallen. Bears satte sig på kampen i første quarter, som blev vundet med 34-17. Bears vandt kampen 103-78 og rykkede dermed op på andenpladsen i Basketligaen med 12 sejre i 15 kampe.

Der var i store perioder forskel på niveauet på et af ligaens tophold og Stevnsgade, der ligger på ottendepladsen, uagtet at Nørrebroholdet har vundet to af de seneste tre kampe. Bears vandt de første tre perioder inden Stevnsgade vandt sidste quarter med 29-22.

Forskellen var også markant i statistikkerne. Bears skød hhv 51% på field goals, hvor Stevnsgade skød 37. Bears tog også 20 rebounds flere end hjemmeholdet (53-33) og fire turnovers færre.

Ingen af de 11 Bearsspillere spillede flere end 23 minutter, mens alle var på banen i mindst 13 minutter. Flest minutter fik Tony Bishop, der også blev topscorer med 22 point. Adama Darboe scorede 15 point, alle i første halvleg. Unge Marius Sørensen fik sine første ligaminutter i denne sæson og scorede 10 point. For Stevnsgade scorede Filip Rajovic 19 point, mens Mike Flowers scorede 12 og Mathias Seilund 11.

Bears spiller igen lørdag kl. 14.00 – 17 timer efter afslutningen på kampen på Nørrebro – når Randers Cimbria gæster Aarhus. Søndag er det så Hørsholm, der besøger Aarhus inden der venter en kort landsholdspause.

HÅRDT KÆMPET SEJR

Det blev til den ventede udebanesejr i Nørrebrohallen, da Bears vandt 100-90 over Stevnsgade, men det holdt hårdere end ventet. Stevnsgade, anført af en flyvende Mathias Seilund, holdt trit med Bears indtil der resterede tre minutter, hvor bjørnene endelig fik fat i forsvarsenden.

Hjemmeholdet kom stærkest fra start med føringer på 6-2 og 8-5, inden Bears scorede seks point i træk. Resten af første periode var tæt, og Nørrebrodrengene førte 24-23 efter første periode. Stevnsgade udbyggede føringen med et trepointspil fra starten af anden periode, men herefter gik Bears på et 11-0 run. Med tidligere kampe mellem holdene in mente kunne man forestille sig en afgørelse var nær – men det var den bestemt ikke! Stevnsgade fik i slutningen af perioden hentet ind takket være godt angrebsspil, der gav hjemmeholdet 27 point i periode. Bears var dog foran 57-51 ved pausen.

I tredje periode skar Stevnsgade et par gange bjørneføringen til blot at være på to point (68-66, 74-72) inden Bearstopscorer DeVaughn Akoon-Purcell sluttede med at lægge to point i kurven til 72-76. I fjerde periode kom Bears ud med højere forsvarsintensitet og Stevnsgade blev holdt fra fadet de første par minutter, men efter føring 80-79 fik Seilund igen scoret et par gange, og Stevnsgade fik reduceret til 80-79 og senere 83-82. Herfra kom der lidt kød på i forsvaret, og Bears fik slået hullet med DeVaughn Akoon-Purcell i den angrebsmæssige hovedrolle. Han scorede 10 ud af de sidste 15 Bears-point.

DeVaughn Akoon-Purcell blev mest scorende med 25 point, mens Adama Darboe scorede 17 og Michel Diouf havde 16. For Stevnsgade scorede Mathias Seilund 24 point, mens Boris Vukicevic scorede 17.

Med til historien hører, at Bakken Bears var uden fire skadede eller syge spillere (Doug Wiggins, Jaye Crockett, Tony Bishop samt Chris Christoffersen).

Næste opgave er pokalsemifinalen mod Horsens IC. Den kamp spilles søndag den 17. december kl. 14.00 i Vejlby-Risskov Hallen.

BEARS SIKKERT TIL SEMIFINALERNE

Bakken Bears og Stevnsgade mødtes til deres 100. indbyrdes opgør og hvis der er noget, der har præget de indbyrdes opgør gennem tiden, så er det at der har været mange blowouts – begge veje. I disse år er Bears oven på og Stevnsgade fik et stort nederlag med hjem samtidig med at Bears blev klar til DM-semifinalerne for 21. sæson i træk.

Det lignede ellers ikke nogen stor sejr i første periode. Bears førte kun med 26-20 i en periode, hvor intensiteten ikke var på niveau med de øvrige kvartfinalekampes. Der blev delvist samlet op i kampens anden fjerdedel uden det talstærke publikum blev forkælet med alt for mange lækkerier. Bears førte 50-31 ved pausen.

I tredje periode fortsatte mønsteret med et Bearshold i teten og et Stevnsgadehold, der kæmpede fint, men ikke havde ressourcerne til at hente ind på Bears. I slutningen af perioden fik Bears dog sat lidt tempo på spillet anført bl.a af en velskydende Keane Thomann, der scorede ni point i perioden. Bears førte 83-50 inden de sidste ti minutter.

I fjerde periode fik bjørnene sat lidt fart på og holdet skruede op for lækkerierne. Et alley-oop dunk af DeVaughn Akoon-Purcell og en assist med ryggen til fra Eric Palm til et dunk af Kristjan Kitsing var nogle af højdepunkterne i hvad der endte med at blive en Bears-opvisning og sejr på 114-65.

Mest scorende for Stevnsgade var Jesper Sandager (17 p) og Filip Rajovic (15 p). Rasmus Espersen spillede en fin kamp med 11 point og 7 rebounds. For Bears scorede Eric Palm 18 p. Michel Diouf scorede 15 point og tog 11 rebounds, mens Devaughn Akoon-Purcell scorede 14 point og tog 10 rebounds. Alle 12 Bearsspillere scorede.

Stevnsgades sæson er slut, mens Bears fortsætter med DM-semifinalerne om ti dage, når Svendborg kommer på besøg. Første kamp spilles torsdag den 6. april. Svendborg vandt lidt overraskende 3-0 i deres kvartfinaleserie mod Næstved.

SIKKER SEJR I KAMP 2

Bears vandt også den anden DM-kvartfinale, da holdet i Nørrebrohallen slog Stevnsgade 118-72. Bears vandt tre perioder med mindst 15 overskydende point, mens Stevnsgade vandt periode tre med 21-18.

Bears stillede op uden en småskadet Eric Palm og uden Chris Christoffersen, der blev sparet. Det betød at Keane Thomann var tilbage i rotationen.

Kampen blev afgjort allerede i første periode, da Bears kom foran 22-7 og senere 32-13, og selvom Bearsholdet roterede de 12 spillere flittigt blev der ikke spænding i kampen. Bears ramte hele seks treere i første periode. Koncentrationen svigtede i dele af kampen, men bjørnene sluttede fint af og er klare favoritter til at tage kvalifikationen til semifinalerne på mandag i kvartfinaleseriens tredje kamp.

Mest scorende var Kristjan Kitsing og John Williamson, der hver scorede 17 point. Alle Bearsspillerne scorede, 11 af de 12 scorede mindst fem point.

For Stevnsgade var Jesper Sandager mest scorende med 29 point!

NY PLAYOFFS-REKORD

Bakken Bears vandt den første kvartfinalekamp imod et Stevnsgadehold, der manglede holdets topscorer David Champagnie. Bears afgjorde kampen i første periode der blev vundet 28-5, og derfra var det kun derudad – sejr på 117-60! Sejren var den største playoffssejr til Bears nogensinde.

Det var med Mike Gesell og Thomas Lærke i hopla at Bears tog hul på slutspillet. Thomas Lærke ramte hele fem trepointscoringer og Mike Gesell scorede otte point og så var Bears foran 23-1! Filip Rajovic var ene mand om at score i første periode – han nåede fem, mens Bears-duoen Gesell og Lærke blev suppleret af John Williamson, der scorede fem point i sit comeback.

Stevnsgade åbnede med at score de første fire point, men så scorede Bears 19 point i træk og Bears var foran 47-9! Stevnsgade kæmpede bravt og vandt også resten af anden periode, men savnet af topscorer Champagnie var for stort. Bears gik i tredje periode på et 21-0 run og i fjerde periode sluttede Stevnsgade med at ramme trepointscoringer i holdets sidste fem angreb! Således scorede udeholdet 26 point i sidste periode.

Sejren på 57 point var den største i klubbens playoffshistorie og overgik den hidtidige rekord fra 1999 med fire point – dengang også over Stevnsgade.

Mest scorende for Bears var DeVaughn Akoon-Purcell, der satte 19 point på tavlen, mens Eric Palm scorede 16 point. For Stevnsgade scorede Rajovic 22 point.

Kamp to spilles fredag kl. 19.00 i Nørrebrohallen, mens kamp tre spilles mandag i Vejlby-Risskov Hallen.

SIKKER SEJR TIL BEARS

Bakken Bears fik den ventede sejr over Stevnsgade SuperMen (118-81) efter en kamp, der blev afgjort i anden periode, og selvom Nørrebrodrengene kæmpede godt imod, kørte Bears en sikker sejr hjem med periodevist ganske fint angrebsspil. Kampen bød på flere personlige point- og reboundrekorder.

Der var fra starten lagt op til at en Bears-kamppause på en uge skulle resultere i flittig rotation og trods et par oversiddere (Chris Christoffersen blev roteret ud af truppen og Nicolai Iversen kom – som planlagt på forhånd – ikke på banen) var bjørnene i højt tempo. Det var ikke lige kønt hele vejen igennem, men Bears fik et par fine runs. Det første af disse var især iscenesat af en veloplagt Keane Thomann og bragte Bears fra 2-5 til 14-5. Filip Rajovic, Jesper Sandager og David Champagnie var ene om at score for udeholdet i første periode – ja, faktisk skulle man hen til kampens 20. minut før en fjerde Stevnsgadespiller scorede.

Ligatopscorer DeVaughn Akoon-Purcell startede på bænken, men kom ind i slutningen af første periode og i løbet af fem minutters spilletid havde han scoret 11 point og røg ud igen. Det samme gentog sig fra starten af tredje periode, hvor han scorede 11 på – dog på cirka syv minutter…

Bears spillede en fin anden periode, hvor bolden blev bevæget godt. Keane Thomann var fortsat en trussel, men scoringerne blev spredt godt ud mellem bjørnene. Hjemmeholdet var foran 54-36 ved halvlegspausen.

I tredje periode var der mest angreb og ikke så meget forsvar – gældende for begge hold. Perioden endte 29-29. David Kristensen ramte to treere i træk, mens James Young scorede otte af udeholdets point i perioden. Jonel Palou fik markeret sig scoringsmæssgt og satte syv af sine i alt 11 point i tredje periode.

I fjerde periode strammede Bears igen grebet, mens Stevnsgades profiler løb tør for luft. Bears fortsatte med at presse gæsterne og fik bevæget bolden godt i angrebet. Og når skuddene ikke gik i kurven, fik Bears rebounden. Perioden endte 35-16 – Eric Palm ramte tre treere i perioden og scorede 16 point i alt. For Stevnsgade var Rajovic eneste trussel i slutfasen og han scorede ni af sine 29 point i den sidste fjerdedel.

Rajovic’ 29 point er det højeste han har scoret i Basketligaen – hans hidtil højeste var 24 point fra tidligere på sæsonen, også i Vejlby-Risskov Hallen. David Champagnie scorede 16 point og tog 6 rebounds, mens spanske Jonel Palou udover 11 point tog 7 rebounds og havde 7 assists.

For Bears var Akoon-Purcell topscorer med sine 22 point på 11 minutter og 56 sekunders spilletid, mens Eric Palm scorede 16 point, ligesom Keane Thomann, der supplerede med hele 16 rebounds. Det var Thomanns højeste pointscore i Basketligaen i denne sæson og højeste antal rebounds i Basketligaen i de fire sæsoner han har tilbragt der. Unge David Kristensen scorede 14 point, også hans korte karrieres højeste tal.

Statistisk skal det noteres, at Bears virkelig dominerede reboundspillet (61-34) og det er interessant, at Bears tog flere angrebsrebounds end Stevnsgade tog forsvarsrebounds.

Stevnsgade spiller igen lørdag i Hørsholm, men slutter på 8.-pladsen uanset udfaldet af den kamp, mens Bears fortsat er to point efter HIC, der tirsdag aften slog Hørsholm. Bears har imidlertid to kampe i hånden i forhold til rivalerne. Næste opgave for Bears er torsdag, hvor Svendborg Rabbits kommer på besøg.

Bears-sejr i sidste minut

Bakken Bears fik den ventede sejr over Stevnsgade, men det holdt meget hårdt og kampen blev først afgjort i det sidste minut, som Bears vandt 7-0. Kampen endte 90-81 og dermed fik Bears sin 15. sejr i 18 kampe, mens Stevnsgade endnu ikke har prøvet at vinde.

Stevnsgade startede klart bedst og bragte sig foran 13-6, men et par udskiftninger senere var Bears foran med 15-13. Den store profil i første periode var udeholdets Jesper Sandager, der satte fem trepointscoringer i første periode. Desværre for udeholdet scorede han blot to point i resten af kampen.

Stevnsgade startede også anden halvleg bedst. Udeholdet bragte sig foran 34-23 mod et Bearshold, der slet ikke dækkede op. Omvendt var Stevnsgade utrolig velskydende i kampens første 15 minutter. Bjørnene fik dog samlet op og især Eric Palm fik trådt et skridt op og han sluttede perioden med otte af hjemmeholdets sidste ti point. Stevnsgade foran 42-40 ved halvlegspausen.

Stevnsgade – nu anført af Filip Rajovic og Jens Erik Nielsen – var foran indtil 50-49, men herefter var Bears foran. Fra 56-55 scorede hjemmeholdet seks point i træk og i starten af fjerde periode gik Bears på et 10-2 run. Ved 72-59 var det svært at forestille sig at kampen ikke var afgjort – men Stevnsgade kæmpede forbilledeligt og kom tæt på.

Bears holdt den tociffrede føring til 77-66, men så begyndte Filip Rajovic for alvor at score. Et layup og to trepointscoringer skabte spænding og da Jonel Palou reducerede til 83-81 var spændingen fuldt tilbage. Desværre for Stevnsgade fulgte et par turnovers, mens Bearsspillerne fik udnyttede deres chancer, og dermed blev spændingen i kampen punkteret.

Mest scorende for Stevnsgade var Filip Rajovic (24 point på 10 skud), mens David Champagnie scorede 18, som han supplerede med 16 rebounds. For Bears scorede Eric Palm 20 point – foruden 8 assists – mens Thomas Lærke satte 15, som han supplerede med 10 rebounds og 7 assists. Ligaens topscorer DeVaughn Akoon-Purcell scorede 14 point og tog 8 rebounds.

Stevnsgade spiller næste gang på onsdag ude mod Hørsholm, mens Bears har to udebanekampe i den kommende uge – mod Svendborg tirsdag og Næstved torsdag.

Bakken Bears fik sæsonens 10. Basketligasejr, da holdet vandt 90-58 i Nørrebrohallen over ligaens bundhold, Stevnsgade. Bears er dermed blot en sejr efter Horsens IC, der endda har spillet en kamp mere end bjørnene.

Første periode bar afgjort præg af to hold, der spillede deres første kamp efter en mindre julepause, og stillingen 16-12 efter ti minutter antydede hvad tilskuerne også så – brændte skud i massevis. I anden periode fik Bears lidt mere tur i afslutningerne og ramte hele fem trepointscoringer. Bears skød i første halvleg fine 38% fra treeren (6/16), men kun 27% på topointafslutninger (6/22). Stevnsgade procenter var ringere – 24% på field goals (7/29) og 29% på straffekast (4/14). Bears først 37-20 ved pausen.

Hjemmeholdet startede med at score de første fire point i tredje periode, mens derefter scorede Bears ni i træk, og det lignede at det blev afgørende for kampen. Bears øgede til 65-35 efter tre perioder og efter en næsten lige fjerde periode vandt Bears med hele 32 overskydende point.

For Bears scorede ligaens topscorer DeVaughn Akoon-Purcell 20 point, mens Mike Gesell scorede 14. Sylvester Berg udmærkede sig med 12 rebounds og alle 11 Bearsspillere fik scoret. Bjørnene var uden skadede Michel Diouf, Adama Darboe, Morten Sahlertz og Marius Sørensen, mens Eric Palm manglede pga. manglende spilletilladelse.

Næste opgave for Bears bliver fredagens hjemmekamp mod Randers Cimbria, der tirsdag aften slog Hørsholm efter en fantastisk afslutning. Randers var med 26 sekunder igen bagud med syv point, men vandt 87-86. Der er tip off kl. 18.30 i Vejlby-Risskov Hallen.

Sikker sejr på Nørrebro

Bakken Bears fik en sikker sejr i sæsonens syvende Basketligakamp, da Stevnsgade blev besejret 108-87. Det blev en kamp, hvor angrebet var noget mere i fokus end forsvaret, og hvor Bears havde otte mand på otte point eller flere.

Kampen blev reelt afgjort allerede i første periode, hvor Bears rykkede fra 21-16 til 36-20. I resten af kampen havde man ikke fornemmelsen af at sejren kunne komme i fare, om end Stevnsgade især angrebsmæssigt bed fint fra sig. Jesper Sandager og David Champagnie var mest fremtrædende for hjemmeholdet.

For Bears, der stillede op uden point guard Mike Gesell, der blev skånet efter at være blevet syet i armen, scorede Basketligaens topscorer DeVaughn Akoon-Purcell 23 point på godt 20 minutters spil, mens Michel Diouf scorede 17 point på knapt 15 minutter. Thomas Lærke, Kristjan Kitsing, Chris Christoffersen og Keane Thomann scorede 10 point.

Det var tredje kamp på fem dage efter tirsdagens sejr over Fraport Skyliners og torsdagens pokalsejr i Værløse. Nu er der pause frem til onsdag, hvor Ironi Nahariya venter i hjemmekampen i Basketball Champions League. Den kamp spilles i Ceres Arena – kampstart er kl. 18.30.
Næste Basketligakamp er søndag den 27. november på udebane mod SISU.