Nyhedsarkiv | Trey Davis til Bears

Trey Davis til Bears

Oprettet d.

Bakken Bears har indgået aftale med den amerikanske point guard, Trey Davis. Davis afsluttede i foråret sin collegetid hos University of Massachusetts.

Davis er en 183 cm høj point guard fra Dallas, Texas. Fra 2012 til 2016 spillede han for UMass Minutemen, der hører til i Amherst, Massachusetts. Davis har været med til at føre UMass til deltagelse i både NIT og NCAA-slutspillet – UMass havde et af USAs stærkeste college-programmer i den første halvdel af 1990erne, hvor John Caliparis hold nåede final 4 i NCAA-slutspillet.

Trey Davis udviklede sig i sine fire år på UMass som en af holdets ledende spillere i både forsvar og angreb. Davis var topscorer med 18,7 point pr kamp og trods sin beskedne størrelse var han den spiller med næstflest rebounds (4,6 pr kamp), heraf 4,0 i forsvaret (flest på holdet). Han supplerede med 3,2 assists (flest på holdet) og 1,2 steals (næstflest).

Trey Davis glæder sig til at komme til Aarhus: ”Jeg glæder mig til at opleve en anden kultur og lære mine holdkammerater at kende. Det bliver fantastisk at spille basketball i Europa og forhåbentlig bygge oven på mit spil.”

Trey Davis, der har indgåt en etårig aftale med Bakken Bears, kommer til Aarhus i midten af næste uge.

Se Trey Davis’ highlights her.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by