Nyhedsarkiv | VELKOMMEN TIL BEARS INVITATIONAL

VELKOMMEN TIL BEARS INVITATIONAL

Oprettet d.

Bears Invitational er navnet på den turnering på topniveau som Bakken Bears afvikler op den 27. og 28. september. Bakken Bears har haft held med at invitere dygtige hold fra Sverige, Finland og Tyskland til en af de stærkeste turneringer på hjemlig grund.

Bears Invitational skal fungere som forberedelse til den hjemlige Basketligas hårde start med mange topopgør fra start samt til bjørnenes EuroChallenge-deltagelse. Basketligaen starter den 9. oktober med en gentagelse af sidste års DM-finale imod Randers Cimbria, og blot to dage senere spiller Bears imod Svendborg Rabbits i Jyske Bank Boxen. EuroChallenge starter 4. november.

Der bliver i turneringen, hvor Bakken Bears er eneste danske deltager, deltagelse af et traditionelt tophold fra Sverige (Solna Vikings), et EuroCup-hold (denne sæson: VTB-ligaen) fra Finland (Nilan Bisons) samt et tysk BBL Bundesligahold (Crailsheim Merlin).

Turneringen afvikles som en traditionel todagesturnering – lørdag spilles to semifinaler, mens der søndag afvikles bronzekamp og finale.

Programmet bliver (med forbehold for ændringer):

Lørdag

14.00 Solna Vikings (Sverige) – Bakken Bears

16.30 Nilan Bisons (Finland) – Crailsheim Merlins (Tyskland)

Søndag

13.00 Bronzekamp (taberne af de to lørdagskampe)

15.30 Finale (vinderne af de to lørdagskampe)
 

Alle kampe spilles i Vejlby-Risskov Hallen. Der vil være gratis entre.

Hovedsponsorer

Hovedsponsorer

Bakken Bears A/S - Vejlby-Risskov Hallen - 8240 Risskov - E-mail: info@bakkenbears.com - Telefon: +45 86 770 700

Website by