BEARS I GOTHA

Bakken Bears deltager i turneringen i tyske Gotha, og spiller i weekenden imod BIG Gotha og enten Bonn eller Würzburg.
Bakken Bears er for tredje år i træk på træningstur i tyske Gotha. Bears er afsted med næsten fuldt hold – Simon Bjørnebo og Søren Ege er skadede og dermed for ikke udtaget.
Bearstruppen tog til Tyskland allerede torsdag. Efter en lang køretur og en god nats søvn har holdet fredag trænet to gange. Lørdag gælder det en formiddagstræning og efterfølgende kamp. Søndag gælder det så finale eller bronzekamp og en lang hjemtur.
Bakken Bears spiller lørdagens anden kamp i den femte Oettinger PreSeason Cup, der er opkaldt efter den lokale drikkevareproducent og hovedsponsor. Kampen spilles kl. 19.00 og modstanderen er hjemmeholdet, BIG Gotha. Den første semifinale spilles mellem Telekom Baskets Bonn og s.Oliver Basket fra Würzburg.
Søndag spilles bronzekampen (13.30) mellem lørdagens to tabere, mens finalen spilles kl. 16.00. Alle fire kampe spilles i det der hedder Blaue Hölle.

Head coach Ville Tuominen glæder sig til kampene: ‘Jeg er virkelig glad for at vi har mulighed for at deltage i Gothas turnering igen. Hele arrangementet, atmosfæren og kampniveauet er på meget højt niveau, som det er en fornøjelse at være en del af. Det er en vigtigste del af vores preseason, idet vi også har mulighed for at bruge en masse tid sammen udenfor banen. Forhåbentlig er vi i stand til at nå det næste niveau som hold i løbet af weekenden.’
Bears har spillet to træningskampe allerede – det er blevet til nederlag imod Horsens IC og sejr over Hamburg Towers. Første turneringsstart er 9. oktober på udebane imod Randers Cimbria.
Status på de skadede spillere er at Simon Bjørnebo er blevet opereret i sin brækkede fod, mens Søren Ege har fået den positive melding at hans brækkede tå ser ud til at gro fornuftigt sammen.

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE