BEARS I GOTHA

Bakken Bears deltager i turneringen i tyske Gotha, og spiller i weekenden imod BIG Gotha og enten Bonn eller Würzburg.
Bakken Bears er for tredje år i træk på træningstur i tyske Gotha. Bears er afsted med næsten fuldt hold – Simon Bjørnebo og Søren Ege er skadede og dermed for ikke udtaget.
Bearstruppen tog til Tyskland allerede torsdag. Efter en lang køretur og en god nats søvn har holdet fredag trænet to gange. Lørdag gælder det en formiddagstræning og efterfølgende kamp. Søndag gælder det så finale eller bronzekamp og en lang hjemtur.
Bakken Bears spiller lørdagens anden kamp i den femte Oettinger PreSeason Cup, der er opkaldt efter den lokale drikkevareproducent og hovedsponsor. Kampen spilles kl. 19.00 og modstanderen er hjemmeholdet, BIG Gotha. Den første semifinale spilles mellem Telekom Baskets Bonn og s.Oliver Basket fra Würzburg.
Søndag spilles bronzekampen (13.30) mellem lørdagens to tabere, mens finalen spilles kl. 16.00. Alle fire kampe spilles i det der hedder Blaue Hölle.

Head coach Ville Tuominen glæder sig til kampene: ‘Jeg er virkelig glad for at vi har mulighed for at deltage i Gothas turnering igen. Hele arrangementet, atmosfæren og kampniveauet er på meget højt niveau, som det er en fornøjelse at være en del af. Det er en vigtigste del af vores preseason, idet vi også har mulighed for at bruge en masse tid sammen udenfor banen. Forhåbentlig er vi i stand til at nå det næste niveau som hold i løbet af weekenden.’
Bears har spillet to træningskampe allerede – det er blevet til nederlag imod Horsens IC og sejr over Hamburg Towers. Første turneringsstart er 9. oktober på udebane imod Randers Cimbria.
Status på de skadede spillere er at Simon Bjørnebo er blevet opereret i sin brækkede fod, mens Søren Ege har fået den positive melding at hans brækkede tå ser ud til at gro fornuftigt sammen.

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen
09 dec 2023

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen

Kampen mod BC Copenhagen skabte flere problemer for Bears, der begynder kampen med at...
Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT
08 dec 2023

Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT

Fredag 8. december lægger Bakken Bears rammer til Taurus Ejendomsadministrations julefrokost. Dette er et...
Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen
08 dec 2023

Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen

9. december skal Bakken Bears en tur til København til et opgør mod BC...
Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg
06 dec 2023

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg

For første gang i historien mødtes to danske basketballhold onsdag aften i en europæisk...
NEWS ARCHIVE