ENDNU ET TALENT FORTSÆTTER HOS BEARS

20-årige Aladdin Barakeh fortsætter hos Bakken Bears i de kommende to sæsoner. Den 194 cm høje guard flirtede med at få sit gennembrud for Bears, og nåede at starte inde i flere kampe, inden en brækket ankel smadrede den anden halvdel af sæsonen.
 

Aladdin er i disse dage i gang med at afslutte sin studentereksamen, og ved hjælp af Bakken Bears’ netværk af samarbejdspartnere er det lykkedes at finde et arbejde, hvor han fortsat kan prioritere basketballtræningen.

Aladdin glæder sig til at fortsætte hos Bakken Bears: ”Jeg er meget beæret over, at en så professionel organisation som Bakken har lyst til beholde mig. Jeg frem til et nyt samarbejde med en nye træner og nye holdkammerater. Derudover vil jeg gerne sige tusind tak til de mennesker, der har hjulpet mig med at finde et arbejde.”

Aladdin Barakeh har været igennem Bakken Bears talentakademi (ESAA og EBAA), og har i den forgangne sæson spillet både i Basketligaen og i 1. division.

Sportsdirektør Michael Piloz glæder sig over at Aladdin Barakeh har dedikeret sin fremtid til Bears: ”Det er en prioritet for os at bidrage til at udvikle talenter, og vi ser selvfølgelig gerne, at nogle af dem bryder igennem på Bearsholdet. Det mener vi Aladdin har fine chancer for.”

Bears har følgende spillere på plads til den kommende sæson: Morten Sahlertz, Nicolai Iversen, Chris Christoffersen, Thomas Lærke, Jacob Meller, Kristoffer Løwenstein, Mathias Thibault, Aladdin Barakeh samt Mikkel Plannthin (der kommer fra Svendborg).

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
NEWS ARCHIVE