ENDNU ET TALENT FORTSÆTTER HOS BEARS

20-årige Aladdin Barakeh fortsætter hos Bakken Bears i de kommende to sæsoner. Den 194 cm høje guard flirtede med at få sit gennembrud for Bears, og nåede at starte inde i flere kampe, inden en brækket ankel smadrede den anden halvdel af sæsonen.
 

Aladdin er i disse dage i gang med at afslutte sin studentereksamen, og ved hjælp af Bakken Bears’ netværk af samarbejdspartnere er det lykkedes at finde et arbejde, hvor han fortsat kan prioritere basketballtræningen.

Aladdin glæder sig til at fortsætte hos Bakken Bears: ”Jeg er meget beæret over, at en så professionel organisation som Bakken har lyst til beholde mig. Jeg frem til et nyt samarbejde med en nye træner og nye holdkammerater. Derudover vil jeg gerne sige tusind tak til de mennesker, der har hjulpet mig med at finde et arbejde.”

Aladdin Barakeh har været igennem Bakken Bears talentakademi (ESAA og EBAA), og har i den forgangne sæson spillet både i Basketligaen og i 1. division.

Sportsdirektør Michael Piloz glæder sig over at Aladdin Barakeh har dedikeret sin fremtid til Bears: ”Det er en prioritet for os at bidrage til at udvikle talenter, og vi ser selvfølgelig gerne, at nogle af dem bryder igennem på Bearsholdet. Det mener vi Aladdin har fine chancer for.”

Bears har følgende spillere på plads til den kommende sæson: Morten Sahlertz, Nicolai Iversen, Chris Christoffersen, Thomas Lærke, Jacob Meller, Kristoffer Løwenstein, Mathias Thibault, Aladdin Barakeh samt Mikkel Plannthin (der kommer fra Svendborg).

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen
09 dec 2023

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen

Kampen mod BC Copenhagen skabte flere problemer for Bears, der begynder kampen med at...
Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT
08 dec 2023

Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT

Fredag 8. december lægger Bakken Bears rammer til Taurus Ejendomsadministrations julefrokost. Dette er et...
Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen
08 dec 2023

Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen

9. december skal Bakken Bears en tur til København til et opgør mod BC...
Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg
06 dec 2023

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg

For første gang i historien mødtes to danske basketballhold onsdag aften i en europæisk...
NEWS ARCHIVE