BEARS MØDER SISU SØNDAG

Efter to storsejre over Stevnsgade og Randers skal Bakken Bears søndag møde SISU på hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen. Tip off er kl. 15.00.

Bakken Bears har fået roteret truppen flot i de to første kampe, så ingen er blevet slidt, selvom det er bjørnenes tredje kamp på syv dage.

SISU har ikke fået en god start på sæsonen. Klubben har tabt til såvel Næstved (59-85) og Stevnsgade (78-90), og som om det ikke er nok, har Luciano de Souza forladt holdet, og amerikanske Jay Canty blevet skadet, så SISU er gået fra tre importspillere til kun en. Det drejer sig om amerikanske Devin Cherry. Han er dog ikke eneste udlænding, idet Ziko Grubovic (Montenegro) er tilbage og Karolis Vaskys (Litauen) er kommet til.

SISU er klubben med flest medaljesæt i dansk herrebasketball. Klubben har erobret 30 medaljesæt i løbet af de 58 sæsoner, der er delt medaljer ud – altså mere end hvert andet år er det endt med at Gentofteklubben har fået metal med hjem.

Hvor SISU var dominerende i de første sæsoner, der blev spillet om det danske mesterskab, optræder SISUs navn ikke så hyppigt på listen over de seneste års modtagere af medaljer. Ikke siden SISUs DM-finalenederlag imod Bakken Bears i 2004/05-sæsonen, har klubben fået medaljer.

Baseret på SISUs første kamp i Basketligaen, er der heller ikke meget der tyder på at klubben skal købe et større pokalskab. Det blev nemlig til et nederlag på 59-85 imod Team Fog Næstved.

At SISU har det svært i indledningen af sæsonen skal der imidlertid ikke lægges for meget i. Efter Almir Zeco har forladt trænerroret, har den tidligere egyptiske landsholdsspiller Alain Attallah taget over, og det meste af spillertruppen er skiftet ud. Ud af profilerne fra det SISU-hold, der i sidste sæson blev nummer syv, er kun den tidligere Bearsspiller Frederik Rungby tilbage.

SISU har rigtig mange dygtige, unge spillere, og flere af dem vil vi se slå igennem i Basketligaen i denne sæson. August Haas er en af landets største guardtalenter, og dertil kommer de to måske mest talentfulde store spillere i Jacob Glarbjerg og Asger Hjorth.

SISU har en masse at skyde med, og når holdet får nogle kampe under bæltet, vil det også vinde deres portion af kampe.

 

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen
09 dec 2023

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen

Kampen mod BC Copenhagen skabte flere problemer for Bears, der begynder kampen med at...
Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT
08 dec 2023

Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT

Fredag 8. december lægger Bakken Bears rammer til Taurus Ejendomsadministrations julefrokost. Dette er et...
Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen
08 dec 2023

Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen

9. december skal Bakken Bears en tur til København til et opgør mod BC...
Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg
06 dec 2023

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg

For første gang i historien mødtes to danske basketballhold onsdag aften i en europæisk...
NEWS ARCHIVE