Dimenzions er ny samarbejdspartner i Bakken Bears

Aarhus-virksomheden Dimenzions, der er et reklame- og produktionsbureau, har tegnet et Grizzlysponsorat i Bakken Bears. Glæde, energifyldte oplevelser og muligheden for at trække i arbejdstøjet er intentionen bag sponsoratet.

 

Om baggrunden for at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Helle Hoffmann, indehaver af Dimenzions:

 

Fart over feltet, gode grin, fede oplevelser og skønne relationer er formålet med at tegne et Grizzly sponsorat. Jeg har tidligere arbejdet sammen Anders Andersen – som nu er i sponsorudvalget hos Bakken Bears – og han er bare en guttermand. Glimt i øjet, hurtig på aftrækkeren, dygtig og pålidelig og indbegrebet af et godt menneske – så da han henvendte sig var jeg ikke sen til at slå til. Og mit første møde med folkene bag Bakken Bears levede rigeligt op til mine forventninger – gik fra vores første latterfulde og idérige møde fuld af energi og glæde.

 

Jeg glæder mig meget til at møde samarbejdspartnerne, og intentionen er at have det sjovt – skulle man så også skabe relationer med den rette kemi, hvor man kan trække i arbejdstøjet, vil det da være et kæmpe plus.

Basketball har indtil nu aldrig været en del af mit liv – til gengæld er jeg fuldstændig vild med håndbold og har i tidernes morgen selv været en meget aktiv spiller. Jeg er dog helt overbevist om, at basket kan være lige medrivende at følge fra sidelinjen, og jeg er blevet lovet, at der er mindst lige så meget larm som til håndboldkampe. Jeg elsker at se kampe med høj puls –  fascinationen ligger i at hele paletten af følelser kan nå at vise sig indenfor en ”kampstid” glæde, forventning, vrede, skuffelse, sejrsrus, sammenhold, osv. Og der er ingen tvivl om, at jeg egner mig bedst som publikum til en basketkamp end til tennis på Wimbledon.

 

Om Dimenzions:

Vi er hverken store eller berømte. Vi har heller ingen religion eller mission. Til gengæld er Dimenzions stærke på kreativitet, styring og netværk. Og apropos Dimenzions: Bagkvinden hedder Helle Hoffmann, og hun er nærmest født og opvokset i reklamebranchen. Derudover er der et utal af samarbejdspartnere som ofte frekventerer huset. Dimenzions ligger i et beskedent baghus i hjertet af Aarhus, men har både kunder og ambitioner, der indikerer noget stort.

 

Deraf navnet Dimenzions.

 

Læs mere på www.Dimenzions.dk

Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved
20 maj 2024

Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved

Gustav Knudsen blev valgt som finalernes bedst spiller, da Bakken Bears mandag aften tog...
Niels Fensby er Årets Frivillige
18 maj 2024

Niels Fensby er Årets Frivillige

Siden 2003 har Bakken Bears uddelt pokalen ”Ildsjælen – Steffen Wichs Elitepokal” til Årets...
Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails
17 maj 2024

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails

Bakken Bears nærmer sig endnu et danmarksmesterskab, foran 3-0 i kampe i finalerserien mod...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne
16 maj 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne

Bakken Bears bragte sig torsdag foran 3-0 i finaleserien i Basketligaen, med en sejr...
NEWS ARCHIVE