Forward ind – trup er komplet

Spillertruppen til sæsonen 2016/17 er komplet efter Bakken Bears indgik aftale med den 15. og sidste spiller. Det drejer sig om den 23-årige forward DeVaughn Akoon-Purcell, der tilslutter sig Bearstruppen i den kommende uge.

DeVaughn Akoon-Purcell er 196 cm og har de seneste to sæsoner spillet for Illinois State i den bedste amerikanske collegerække, NCAA Division 1. Han snittede 14,2 point og 5,1 rebounds i sin afsluttende sæson, hvor han var sit holds bedste scorer og næstbedste rebounder.

Akoon-Purcell er amerikaner, men opnår snarest et pas fra Trinidad, hvorfra hans far stammer, og netop dette pas er en nøgle for bjørnene. Bakken Bears har nemlig allerede tre ikke Europæiske/Cotonou-spillere i truppen, og har derfor været på jagt efter en spiller, der kunne være spilleberettiget gennem de lidt spøjse turneringsregler, der tillader et ubegrænset antal spillere fra Europa og de såkaldt Cotonoulande, men ikke fra andre lande.

DeVaughn Akoon-Purcell glæder sig til at tørne ud for Bears: ”Jeg vil gerne takke Bakken Bears for at give mig muligheden for at være en del af deres traditionsrige program. Jeg ser frem til at modnes som basketballspiller og til at give holdet alt hvad jeg har, når jeg træder på banen.”

Truppen i sæsonen 2016/17 ser således ud:
Guards: Thomas Lærke, Adama Darboe (fra Borås, Sverige), Trey Davis (fra University of Massachusetts, USA), Kristoffer Løwenstein, Mathias Thibault, Marius Sørensen (fra BMI, 1. division og EBAA, U19)

Forwards: Morten Sahlertz, Nicolai Iversen, Sylvester Berg, Dwayne Benjamin (University of Oregon, USA), DeVaughn Akoon-Purcell (Illinois State, USA), David Kristensen (fra EBAA, U19)

Centere: Chris Christoffersen, Keane Thomann, Michel Diouf

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE