Spis Godt har tegnet et Grizzly sponsorat i Bakken Bears

Spis Godt er en lille frokost virksomhed, der leverer frokostordning, catering og mad ud af huset til både små og store virksomheder i Aarhus. Spis Godt lægger stor vægt på den gode mad og de små finesser.

 

Om baggrunden for at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Martin Kjær, Indehaver af Spis Godt:

 

Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears?

 

”Vi er glade for at blive en del af Bakken Bears. Vi forventer, at kunne komme på folks læber, får muligheden for at mætte nogle sultne munde, som, for os, er den bedste markedsføring. Den størrelse Bakken Bears har fået, gør det ideelt for os at have et samarbejde med jer.”

 

Hvad forventer du dig af netværket?

 

Netværket i Bakken Bears har et rigtig godt ry.

”Vi forventer, at få muligheden for at skabe kontakt til en masse gode virksomheder, med god erfaring. Vi er nye inden for netværk, og har en masse at lære. Vi forventer stille og roligt at lade folk lære os at kende, som med tiden givet et forretningsmæssigt afkast. Det kommer naturligvis til at tage tid, men vi glæder os til, at fortælle om os selv, og i den grad også til at lære en masse gode mennekser og virksomheder at kende.”

 

Hvad er dit forhold til basketball sporten ?

 

”Michael Jordan var en stor mand i mine unge år – og det er han jo sådan set stadig. Det vakte min interesse for sporten. Siden hen har jeg fulgt en anelse med, og det har været meget svært at undgå , at kende til den succes Bakken Bears har nydt de seneste år. Det bliver fedt, forhåbentlig, at blive en del af det. Hvis der kommer et par fede 3’ere, slam-dunks eller gode steals, vil der da klart være større mulighed for ekstra glasur på kagen, mere sovs til bøffen eller mere dressing til salaten, i den kommende uges madplan.”

 

Mere om Spis Godt:

Spis Godt blev stiftet i 2012, af Jeppe Mølgaard og Martin Kjær. Jeppe og Martin lærte hinanden at kende på Cafe Carlton, hvor Martin var elev og Jeppe køkkenchef. Herefter skiltes deres veje og Jeppe blev køkkenchef hos Vestas og Martin blev senere køkkenchef på Cafe Englen og Cafe Drudenfuss. Siden 2001 har de været venner, og ønsket om fælles virksomhed har længe været et ønske. Nu er det en realitet!

Læs mere på www.spisgodt.com

Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
Mere end en enkelt kvalifikation på spil
24 sep 2022

Mere end en enkelt kvalifikation på spil

Når Bakken Bears søndag kl. 19 løber på banen i Beograd til kampen mod...
NEWS ARCHIVE