Spis Godt har tegnet et Grizzly sponsorat i Bakken Bears

Spis Godt er en lille frokost virksomhed, der leverer frokostordning, catering og mad ud af huset til både små og store virksomheder i Aarhus. Spis Godt lægger stor vægt på den gode mad og de små finesser.

 

Om baggrunden for at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Martin Kjær, Indehaver af Spis Godt:

 

Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears?

 

”Vi er glade for at blive en del af Bakken Bears. Vi forventer, at kunne komme på folks læber, får muligheden for at mætte nogle sultne munde, som, for os, er den bedste markedsføring. Den størrelse Bakken Bears har fået, gør det ideelt for os at have et samarbejde med jer.”

 

Hvad forventer du dig af netværket?

 

Netværket i Bakken Bears har et rigtig godt ry.

”Vi forventer, at få muligheden for at skabe kontakt til en masse gode virksomheder, med god erfaring. Vi er nye inden for netværk, og har en masse at lære. Vi forventer stille og roligt at lade folk lære os at kende, som med tiden givet et forretningsmæssigt afkast. Det kommer naturligvis til at tage tid, men vi glæder os til, at fortælle om os selv, og i den grad også til at lære en masse gode mennekser og virksomheder at kende.”

 

Hvad er dit forhold til basketball sporten ?

 

”Michael Jordan var en stor mand i mine unge år – og det er han jo sådan set stadig. Det vakte min interesse for sporten. Siden hen har jeg fulgt en anelse med, og det har været meget svært at undgå , at kende til den succes Bakken Bears har nydt de seneste år. Det bliver fedt, forhåbentlig, at blive en del af det. Hvis der kommer et par fede 3’ere, slam-dunks eller gode steals, vil der da klart være større mulighed for ekstra glasur på kagen, mere sovs til bøffen eller mere dressing til salaten, i den kommende uges madplan.”

 

Mere om Spis Godt:

Spis Godt blev stiftet i 2012, af Jeppe Mølgaard og Martin Kjær. Jeppe og Martin lærte hinanden at kende på Cafe Carlton, hvor Martin var elev og Jeppe køkkenchef. Herefter skiltes deres veje og Jeppe blev køkkenchef hos Vestas og Martin blev senere køkkenchef på Cafe Englen og Cafe Drudenfuss. Siden 2001 har de været venner, og ønsket om fælles virksomhed har længe været et ønske. Nu er det en realitet!

Læs mere på www.spisgodt.com

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE