TEKNICAR ER NY EXCLUSIVE PARTNER I BAKKEN BEARS

Teknicar, er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse – nemlig biler. Værkstedskæden består på landsplan af mere end 190 værksteder, der har fokus på godt håndværk. Teknicar har tegnet et Exclusive Partner sponsorat i Bakken Bears.

 

Om baggrunden for at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Sanne Fredsøe, Marketingchef hos Teknicar:

”Vi har valgt at indgå i et sponsorat med Bakken Bears, da vi forventer at det vil have en positiv indflydelse på Teknicar i form af større synlighed og brand. Genkendelse hos forbrugeren i form af de marketingelementer, der indgår i pakken såsom bannervisninger og gulvreklamer. Teknicar forventer dermed et produktivt og udbytterigt samarbejde med Bakken Bears. Teknicar kæden er relativ ny, da den startede i 2011, så der er stadig udviklingspotentiale i henhold til kendskab”.

Hvad forventer du af netværket? 

”Det erhvervsmæssige netværk, der indgår i sponsoratet, forventer vi kan bidrage til at gøre opmærksom på Teknicars evne til at yde service på niveau med mærkeværkstederne. Vi ved, hvor vigtigt det er at holde sig kørende for en virksomhed, og Teknicar kan sørge for, at bilen ikke bliver en forhindring i at udføre sit arbejde. Derudover det at være en del af et erhvervsnetværk med øvrige sponsorer giver en mulighed for, at Teknicar kan udvikle nye samarbejder med de øvrige medlemmer til fælles fordel”.

Hvad er dit forhold til basketball sporten ?

”Vi synes, det er spændende at være en del af en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark og nyder den intense stemning som basketball bringer frem i tilskuerne. Her er tale om en sport, hvor man møder hinanden i øjenhøjde, hvilket passer godt til vores værksteder. Teknicar består af lokale værksteder, hvor bilejeren altid kan komme ind til en snak, og hvor man ikke skal være ekspert for at kunne snakke i samme sprog som sin mekaniker. Vi er desuden glade for, at Teknicar er sat i forbindelse med en sport i så stor fremgang, og som vi forhåbentlig kan give et lille indspark til yderligere udvikling. Som basketball er vokset som sportsgren i Danmark, er interessen vokset hos os, og vi ser frem til at følge med i udviklingen for både Bakken Bears og sporten generelt. 

 

Om Teknicar:

Teknicar værkstederne er alle nøje udvalgte og har fokus på godt håndværk og højt teknisk niveau, for at kunne servicere og reparere alle bilmærker. 
Vi byder dig hjerteligt velkommen til Teknicar, og ser frem til at servicere dig og din bil!

 

Læs mere på http://www.teknicar.dk/

Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
NEWS ARCHIVE