TEKNICAR ER NY EXCLUSIVE PARTNER I BAKKEN BEARS

Teknicar, er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse – nemlig biler. Værkstedskæden består på landsplan af mere end 190 værksteder, der har fokus på godt håndværk. Teknicar har tegnet et Exclusive Partner sponsorat i Bakken Bears.

 

Om baggrunden for at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Sanne Fredsøe, Marketingchef hos Teknicar:

”Vi har valgt at indgå i et sponsorat med Bakken Bears, da vi forventer at det vil have en positiv indflydelse på Teknicar i form af større synlighed og brand. Genkendelse hos forbrugeren i form af de marketingelementer, der indgår i pakken såsom bannervisninger og gulvreklamer. Teknicar forventer dermed et produktivt og udbytterigt samarbejde med Bakken Bears. Teknicar kæden er relativ ny, da den startede i 2011, så der er stadig udviklingspotentiale i henhold til kendskab”.

Hvad forventer du af netværket? 

”Det erhvervsmæssige netværk, der indgår i sponsoratet, forventer vi kan bidrage til at gøre opmærksom på Teknicars evne til at yde service på niveau med mærkeværkstederne. Vi ved, hvor vigtigt det er at holde sig kørende for en virksomhed, og Teknicar kan sørge for, at bilen ikke bliver en forhindring i at udføre sit arbejde. Derudover det at være en del af et erhvervsnetværk med øvrige sponsorer giver en mulighed for, at Teknicar kan udvikle nye samarbejder med de øvrige medlemmer til fælles fordel”.

Hvad er dit forhold til basketball sporten ?

”Vi synes, det er spændende at være en del af en af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark og nyder den intense stemning som basketball bringer frem i tilskuerne. Her er tale om en sport, hvor man møder hinanden i øjenhøjde, hvilket passer godt til vores værksteder. Teknicar består af lokale værksteder, hvor bilejeren altid kan komme ind til en snak, og hvor man ikke skal være ekspert for at kunne snakke i samme sprog som sin mekaniker. Vi er desuden glade for, at Teknicar er sat i forbindelse med en sport i så stor fremgang, og som vi forhåbentlig kan give et lille indspark til yderligere udvikling. Som basketball er vokset som sportsgren i Danmark, er interessen vokset hos os, og vi ser frem til at følge med i udviklingen for både Bakken Bears og sporten generelt. 

 

Om Teknicar:

Teknicar værkstederne er alle nøje udvalgte og har fokus på godt håndværk og højt teknisk niveau, for at kunne servicere og reparere alle bilmærker. 
Vi byder dig hjerteligt velkommen til Teknicar, og ser frem til at servicere dig og din bil!

 

Læs mere på http://www.teknicar.dk/

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil
26 apr 2024

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil

Mandag 29. april tager Bakken Bears imod Svendborg Rabbits i, hvad der potentielt kan...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
NEWS ARCHIVE