TELE-MARK A/S ER NY SAMARBEJDSPARTNER I BAKKEN BEARS

Tele-Mark A/S arbejder ud fra følgende udsagn: ”Business to business mødebooking udført med omtanke og branchekendskab er Tele-Marks varemærke”. Tele-Mark A/S er ny Grizzly partner i Bakken Bears.

Om baggrunden for at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber, Mads Elefsen Kudsk, Partner hos Tele-Mark A/S:

Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears og netværket?

”Jeg forventer at kunne opleve basketball på et højt niveau. Ligesom jeg vil se frem til at invitere kunder og forretningsforbindelser med til topbasketball i Aarhus.”

Hvad forventer du af netværket? 

”Jeg forventer at netværket hos Bakken Bears vil være et godt sted at udvikle, udvide og vedligeholde mit netværk. Jeg forventer et professionelt setup, hvor man kan dele erfaringer og viden.

Derudover forventer jeg at bidrage med mit øvrige netværk i et eller andet omfang, hvor det må give mening. Og skulle det give lidt igen tager jeg selvfølgelig også det med.”

Hvad er dit forhold til basketball sporten?

”Som udgangspunkt har jeg ikke noget forhold til basketball. Jeg forventer dog at Bakken Bears setup får mig grebet og draget.”

Om Tele-Mark A/S:

Telemarketing med omtanke

Lad os sige det, som det er: Mange virksomheder har prøvet telemarketing, og ikke alle har haft lige gode oplevelser ud af det.

Sådan bør det ikke være, og derfor gør Tele-Mark A/S en dyd ud af at gøre tingene anderledes.

Hvis man som telemarketingbureau sætter sig grundigt ind i kundens behov og målsætning, klart afstemmer forventningerne på forhånd og prioriterer, at have et dybt branchekendskab, så kan man skabe rigtigt gode resultater med telemarketing.

Den tilgang til telemarketing gør, at vi gennem godt 27 år har bevist vores værd på markedet, og i dag tæller vores kundeliste over 300 tilfredse virksomheder, der bruger os som både sparringspartner og udførende hånd, når de skal sætte en opsøgende salgskampagne i gang.

Telemarketing & Markedsanalyse – Tele-Mark A/S

Vi er telemarketing bureauet for dig, som ønsker en samarbejdspartner, der forstår din marketing mission og kender dit marked.

Vi kalder det “telemarketing med omtanke“, og med mere end 27 års erfaring og en kundeliste på mere end 300 organisationer og virksomheder er beviset på, at vores tilgang til telemarketing kan skabe synlige resultater for dig som kunde. Lad os gøre det samme for dig?

Vi arbejder både nationalt og internationalt, samt beskæftiger mere end 55 modne telemarketings medarbejdere. Så find en ansvarlig mødebooker her!

 

Vil du høre mere om Tele-Mark A/S, så kontakt os endeligt på 70 237 238 og tag en snak med cand. merc. og partner Mads Elefsen Kudsk

 

Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
NEWS ARCHIVE