TELE-MARK A/S ER NY SAMARBEJDSPARTNER I BAKKEN BEARS

Tele-Mark A/S arbejder ud fra følgende udsagn: ”Business to business mødebooking udført med omtanke og branchekendskab er Tele-Marks varemærke”. Tele-Mark A/S er ny Grizzly partner i Bakken Bears.

Om baggrunden for at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber, Mads Elefsen Kudsk, Partner hos Tele-Mark A/S:

Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears og netværket?

”Jeg forventer at kunne opleve basketball på et højt niveau. Ligesom jeg vil se frem til at invitere kunder og forretningsforbindelser med til topbasketball i Aarhus.”

Hvad forventer du af netværket? 

”Jeg forventer at netværket hos Bakken Bears vil være et godt sted at udvikle, udvide og vedligeholde mit netværk. Jeg forventer et professionelt setup, hvor man kan dele erfaringer og viden.

Derudover forventer jeg at bidrage med mit øvrige netværk i et eller andet omfang, hvor det må give mening. Og skulle det give lidt igen tager jeg selvfølgelig også det med.”

Hvad er dit forhold til basketball sporten?

”Som udgangspunkt har jeg ikke noget forhold til basketball. Jeg forventer dog at Bakken Bears setup får mig grebet og draget.”

Om Tele-Mark A/S:

Telemarketing med omtanke

Lad os sige det, som det er: Mange virksomheder har prøvet telemarketing, og ikke alle har haft lige gode oplevelser ud af det.

Sådan bør det ikke være, og derfor gør Tele-Mark A/S en dyd ud af at gøre tingene anderledes.

Hvis man som telemarketingbureau sætter sig grundigt ind i kundens behov og målsætning, klart afstemmer forventningerne på forhånd og prioriterer, at have et dybt branchekendskab, så kan man skabe rigtigt gode resultater med telemarketing.

Den tilgang til telemarketing gør, at vi gennem godt 27 år har bevist vores værd på markedet, og i dag tæller vores kundeliste over 300 tilfredse virksomheder, der bruger os som både sparringspartner og udførende hånd, når de skal sætte en opsøgende salgskampagne i gang.

Telemarketing & Markedsanalyse – Tele-Mark A/S

Vi er telemarketing bureauet for dig, som ønsker en samarbejdspartner, der forstår din marketing mission og kender dit marked.

Vi kalder det “telemarketing med omtanke“, og med mere end 27 års erfaring og en kundeliste på mere end 300 organisationer og virksomheder er beviset på, at vores tilgang til telemarketing kan skabe synlige resultater for dig som kunde. Lad os gøre det samme for dig?

Vi arbejder både nationalt og internationalt, samt beskæftiger mere end 55 modne telemarketings medarbejdere. Så find en ansvarlig mødebooker her!

 

Vil du høre mere om Tele-Mark A/S, så kontakt os endeligt på 70 237 238 og tag en snak med cand. merc. og partner Mads Elefsen Kudsk

 

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE