TELE-MARK A/S ER NY SAMARBEJDSPARTNER I BAKKEN BEARS

Tele-Mark A/S arbejder ud fra følgende udsagn: ”Business to business mødebooking udført med omtanke og branchekendskab er Tele-Marks varemærke”. Tele-Mark A/S er ny Grizzly partner i Bakken Bears.

Om baggrunden for at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber, Mads Elefsen Kudsk, Partner hos Tele-Mark A/S:

Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears og netværket?

”Jeg forventer at kunne opleve basketball på et højt niveau. Ligesom jeg vil se frem til at invitere kunder og forretningsforbindelser med til topbasketball i Aarhus.”

Hvad forventer du af netværket? 

”Jeg forventer at netværket hos Bakken Bears vil være et godt sted at udvikle, udvide og vedligeholde mit netværk. Jeg forventer et professionelt setup, hvor man kan dele erfaringer og viden.

Derudover forventer jeg at bidrage med mit øvrige netværk i et eller andet omfang, hvor det må give mening. Og skulle det give lidt igen tager jeg selvfølgelig også det med.”

Hvad er dit forhold til basketball sporten?

”Som udgangspunkt har jeg ikke noget forhold til basketball. Jeg forventer dog at Bakken Bears setup får mig grebet og draget.”

Om Tele-Mark A/S:

Telemarketing med omtanke

Lad os sige det, som det er: Mange virksomheder har prøvet telemarketing, og ikke alle har haft lige gode oplevelser ud af det.

Sådan bør det ikke være, og derfor gør Tele-Mark A/S en dyd ud af at gøre tingene anderledes.

Hvis man som telemarketingbureau sætter sig grundigt ind i kundens behov og målsætning, klart afstemmer forventningerne på forhånd og prioriterer, at have et dybt branchekendskab, så kan man skabe rigtigt gode resultater med telemarketing.

Den tilgang til telemarketing gør, at vi gennem godt 27 år har bevist vores værd på markedet, og i dag tæller vores kundeliste over 300 tilfredse virksomheder, der bruger os som både sparringspartner og udførende hånd, når de skal sætte en opsøgende salgskampagne i gang.

Telemarketing & Markedsanalyse – Tele-Mark A/S

Vi er telemarketing bureauet for dig, som ønsker en samarbejdspartner, der forstår din marketing mission og kender dit marked.

Vi kalder det “telemarketing med omtanke“, og med mere end 27 års erfaring og en kundeliste på mere end 300 organisationer og virksomheder er beviset på, at vores tilgang til telemarketing kan skabe synlige resultater for dig som kunde. Lad os gøre det samme for dig?

Vi arbejder både nationalt og internationalt, samt beskæftiger mere end 55 modne telemarketings medarbejdere. Så find en ansvarlig mødebooker her!

 

Vil du høre mere om Tele-Mark A/S, så kontakt os endeligt på 70 237 238 og tag en snak med cand. merc. og partner Mads Elefsen Kudsk

 

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE