RUSH ny samarbejdspartner i Bakken Bears

Rush, der åbner Danmarks største og sjoveste trampolinpark, på Søren Nymarks Vej 8A, 8270 Højbjerg er ny samarbejdspartner i Bakken Bears.

Om baggrunden for igen at indgå et samarbejde med Bakken Bears uddyber Karen Andresen, Direktør hos Rush:

Hvad forventer du af dit sponsorat i Bakken Bears og netværket?

”Jeg håber, at Bakken Bears kan være med til at sætte de helt rigtige rammer for netværket og tænker innovativt i forhold til at netværke. Og så virker det bare helt naturligt for os at være med, når møderne nu bliver afholdt hos vores nabo, Sav-vaerket.”

Hvad forventer du af netværket? 

”Jeg glæder mig til forhåbentlig at få en masse gode forbindelser og et gensidigt forhold, hvor vi kan gøre brug af hinanden. Vi forventer at åbne 2-5 parker i Danmark inden for de næste par år, og en aktiv rolle i netværket vil både kunne gavne os selv og vores forbindelser.”

Hvad er dit forhold til basketball sporten?

”Jeg er nybegynder i basketball, men jeg glæder mig til at lære mere om det.”

Om Rush:

Rush er ejet af den amerikanske trampolinproducent, Funspot, som har produceret trampoliner af allerhøjeste kvalitet siden 1970’erne. Virksomheden står egenhændigt for produktionen af alle dele til trampolinerne, og det er netop denne egenskab, der har sikret Rush en plads på markedet for trampolinparker.

Den 17. december slår Rush dørene op til parken i Aarhus, som bliver den største Rush-park på verdensplan, og den største trampolinpark i Danmark. Med 1700 kvm sammenhængende trampoliner og aktiviteter, er der noget for enhver alder og smag.

Parken vil byde på massevis af trampoliner på både gulve og vægge, aktiviteter kendt fra TV som Wipeout og Ninja Warrior Court, Battel Beam, høvdingebold på trampoliner og en særligt god nyhed til basketball-fans, nemlig Slam Dunk Basketball på trampoliner.

Foruden aktiviteter for børn, satser Rush stort på firmaarrangementer og polterabender – med de mange konkurrenceelementer er der fantastiske muligheder for teambuilding, ryste-sammen-ture og oplevelser ud over det sædvanlige.

Rush Aarhus glæder sig til at byde velkommen!

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE