SIKKER SEJR I RODET KAMP

Bakken Bears vandt 111-87 over Randers Cimbria efter en gedigen angrebsindsats, men forsvaret vil næppe indskrive sig i historien. Morten Sahlertz formåede at scorede 20 point på blot ni skud, mens Maurice Acker scorede 28 point på 15 skud.

Det blev en sikker sejr, men bestemt ingen køn indsats, da Bakken Bears gæstede Randers. Bears var komfortabelt foran i stort set hele kampen, og selvom Randers slog tilbage i slutningen af tredje periode, fik Bears startet fjerde periode stærkt og lukkede kampen endeligt.

De første syv minutter var lige – Bears kun foran 18-16 inden Bears gik på et 10-2 run. Anden periode var også forholdsvist lige, men et 6-0 run midt i perioden var medvirkende til at Bears førte 54-36 ved pausen.

19 maj 2022

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE