Nyt indkøbssamarbejde gavner sponsorerne i Bakken Bears og Århus Håndbold

Selv om sportsgrene, kultur og historie er forskellig, så har de to eliteklubber i Aarhus også en række ligheder. Særligt når det gælder samarbejdet med erhvervslivet. Begge klubber har velfungerende og loyale sponsornetværk, og sponsorporteføljen har mange lighedspunkter, når man ser på størrelse, typer af virksomheder og udbredelse. Fællesskabet får nu klubberne til at gå sammen om et nytænkt indkøbssamarbejde.

Det nye udvidede indkøbssamarbejde betyder, at sponsorerne i Bakken Bears og Århus Håndbold fremadrettet får tilbudt at være en del af en attraktiv indkøbsordning inden for fem kategorier.

Klubberne har samlet sponsornetværkenes indkøbsvolumen og dermed opnået en række ekstraordinære aftaler med Cirkle K på brændstof, Caremore på erhvervsforsikringer, Mangaard Travel på erhvervsrejser, Nordic Business Center med Erhvervs IT/Tele – medarbejderløsninger og Lyreco på forbrugsartikler. Det er disse fordele og rabatter, der nu tilbydes sponsorerne i de to klubber.

Eneste forudsætning for at få adgang til det attraktive indkøbssamarbejde er et sponsorat i enten Århus Håndbold eller Bakken Bears:

– Vi har gjort modellen så enkel som mulig, og så attraktiv, at de fleste sponsorer fra dag 1 kan se, at de får kontant værdi ud af deres sponsorat. Mange af vores samarbejdspartnere har ikke egen indkøbsafdeling eller volumen nok til at opnå disse aftaler på egen hånd, og det kan de nu få ved at være en del af noget større sammen med de andre samarbejdspartnere i klubbernes to netværk. siger Jan Nielsen, Århus Håndbold.

Fordelen for klubbernes samarbejdspartnere er til at få øje på:

  • Direkte omkostningsbesparelser på udvalgte varegrupper
  • Mulighed for attraktive indkøbsaftaler til virksomhedernes personale
  • Kontant udbytte af virksomhedens investering i sponsorater

Begge eliteklubber understreger, at der er tale om et ’add-on’ til de individuelle sponsorkoncepter, som fortsætter uændret.

– Vi har hver især vores helt egen kultur, loyale sponsorer og stærke fanskarer, som vi hele tiden arbejder på at pleje og udvikle. Indkøbssamarbejdet ændrer ikke ved dette. Tværtimod. Ved at samarbejde intelligent og med fokus på værdiskabelse for vores samarbejdspartnere, eksisterende såvel som nye, står vi stærkere og kan hver især levere et endnu bedre sponsorprodukt til glæde for de virksomheder, vi samarbejder med og deres ansatte, siger Michael Piloz, Bakken Bears.

Flere produktgrupper på vej i fremtiden?

I første omgang vil Indkøbssamarbejdet koncentrere sig om de fem udvalgte produktområder: Brændstof, erhvervsrejser, forsikring, IT/Tele Løsninger og kontorforsyning. Hovedkriteriet har været, at produktområderne skal skabe værdi for såvel samarbejdspartnere som Indkøbssamarbejdet.

– Vi er fortsat på udkig efter nye produktkategorier, der kan bidrage positivt til vores samarbejdspartnere. Samtidig er det vigtigt for os, at vores leverandører i Indkøbssamarbejdet vil være en del af det eksisterende netværk og deltage i begge klubbers arrangementer, siger Michael Piloz.

Hvordan får man del i de gode priser?

Alle nuværende sponsorer i Bakken Bears og Århus Håndbold vil i den kommende tid blive præsenteret for indkøbssamarbejdet af de salgsansvarlige i klubberne, som også fremadrettet vil have tilbuddet med til nye, potentielle samarbejdspartnere.

Niels Fensby er Årets Frivillige
18 maj 2024

Niels Fensby er Årets Frivillige

Siden 2003 har Bakken Bears uddelt pokalen ”Ildsjælen – Steffen Wichs Elitepokal” til Årets...
Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails
17 maj 2024

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails

Bakken Bears nærmer sig endnu et danmarksmesterskab, foran 3-0 i kampe i finalerserien mod...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne
16 maj 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne

Bakken Bears bragte sig torsdag foran 3-0 i finaleserien i Basketligaen, med en sejr...
Nike er ny tøjpartner i Bakken Bears
16 maj 2024

Nike er ny tøjpartner i Bakken Bears

Bakken Bears har indgået et samarbejde med verdens største sportstøjsmærke, Nike. Det sker som...
NEWS ARCHIVE