Jutlander Bank ny hovedsponsor

Bakken Bears har i de seneste måneder oplevet stor sportslig succes og tilsvarende stor eksponering, både lokalt og nationalt. Det har medført øget kommerciel interesse, mens adskillige eksisterende samarbejdspartnere har ønsket at øge deres engagement med Bakken Bears.

En af sidstnævnte er Jutlander Bank, der i flere år har været samarbejdspartner, men som fra sommeren 2018 og (mindst) to sæsoner frem vil være hovedsponsor for de forsvarende danske mestre i basketball.

”Vi kender hinanden i forvejen og har været gode legekammerater i flere år. Det forhold glæder vi os nu til at udvikle sammen med Bakken Bears”, siger Rane Johansen, der er afdelingsdirektør i Viby, en af Jutlander Banks fire afdelinger i Aarhus-området:

”Fra bankens side kommer vi ikke blot med en pose penge. Vi vil være med til at udvikle oplevelsen for Bakkens hjemmepublikum, ligesom det er vores ambition at trække helt nye tilskuere til kampene ved hjælp af ekstra oplevelser uden for banen, så flere aarhusianere får øjnene op for, hvilke oplevelser der knytter sig til en basket-kamp på højt niveau.”

”Siden 2014 har Jutlander Bank været storsponsor for Aalborg Håndbold til gensidig gavn og glæde for begge parter, så vi har en masse ideer til og erfaring med at drive samspillet mellem banken som sponsor og en professionel eliteidrætsklub,” forklarer Rane Johansen.

”Vi ser det som en blåstempling af vores arbejde, at en virksomhed som Jutlander Bank vælger at indgå en hovedsponsoraftale med Bakken Bears”, siger Sportsdirektør i Bakken Bears, Michael Piloz, der fortsætter: ”Vi glæder os til at lære Jutlander Bank endnu bedre at kende og trække på de erfaringer, som banken har gjort sig i andre sammenhænge.”

Hvem er Jutlander Bank?

Jutlander Bank har sine rødder i Himmerland, men har siden 2003 været til stede i Aarhus. I dag har banken i Aarhus-området afdelinger i Aarhus City, på Frederiksbjerg, i Viby og i Galten.

Jutlander Bank, der regnes blandt Danmarks mest sunde og solide pengeinstitutter, har over 106.000 kunder og 475 medarbejdere, fordelt på 25 forskellige adresser. I 2017 oplevede banken en massiv kundetilvækst og en markant stigning i sit udlån.

Visionen i bankens strategi lyder: ”Drevet af ægte interesse og personligt engagement er det vores mission at hjælpe mennesker, erhverv og lokalsamfund med at indfri drømme og realisere potentialer.”

Det kan for eksempel gælde på boldbaner i de byer, hvor banken er til stede.

”Derfor ligger det i naturlig forlængelse af bankens strategi, at vi bliver hovedsponsor for Bakken Bears”, siger bankens afdelingsdirektør i Viby, Rane Johansen, som i flere år har fulgt Bakken Bears.

Jutlander ÅBEN Bank

Danmarks mest personlige og tilgængelige bank. Det arbejder Jutlander Bank på at være hver eneste dag.

Banken har netop i 2018 ændret åbningstiden i alle sine afdelinger. Den traditionelle ”lange torsdag” er afskaffet for at frigøre arbejdstimer hos medarbejderne, så de kan tilbyde rådgivningsmøder med deres kunder tidligt om morgenen, sent om eftermiddagen eller ud på aftenen hver eneste dag i ugen – eller i weekenden, hvis det passer dig bedst. I banken eller hjemme hos dig selv.

Og som kunde kan du maile, ringe eller sms’e til din personlige rådgiver, når det passer dig. Og hvis du som privatkunde efterspørger et lån, lover banken dig svar på maksimalt 24 timer. Derfor hedder to af bankens seks åbenhedsprincipper: ÅBEN FOR DIG og ÅBEN ALTID.

 

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE