Sportsdirektøren tilfreds med truppen

Bakken Bears hentede før sæsonen Tylor Ongwae, Ryan Evans, Ryan Martin og Tobin Carberry til klubben. Nyerhvervelserne og den seneste annoncering af Chris Christoffersens forlængelse bringer den nuværende trup op på en total af 12 spillere. Dette gør truppen en smule smallere end den forgangne sæson, men det er ikke noget, der bekymrer sportsdirektør, Michael Piloz.

”Jeg er meget tilfreds med den nuværende trup. Vi har et rigtig homogent hold. Truppen, som den ser ud nu, er lidt smallere end forrige sæson, men vi har dog fået de spillertyper, vi ledte efter. Der er kommet lidt mere størrelse på holdet end sidste år. Planen har været at justere spillestilen en lille smule, og det har vi rekrutteret spillere i forhold til.”

Sportsdirektøren er meget fortrøstningsfuld med hensyn til kvaliteten og bredden af spillertruppen forud for den nye sæson, men han udelukker samtidig ikke, at det kan blive nødvendigt at forøge bjørnekuldet på et senere tidspunkt.

”Vi har ikke definitivt lukket ned for potentielle handler endnu. Vi har en enkelt plads tilbage til en udenlandsk spiller, som vi ikke har brugt endnu. Hvis den rigtige type dukker op, så er det ikke utænkeligt, at vi slår til. Men som det ser ud lige nu, så kører vi med den trup, vi har.”

Bakken Bears kan udover at hente en udenlandsk spiller mere til truppen vælge at benytte sig af nogle af sine spillere med dobbeltlicens fra EBAA-holdet, der ligeledes spiller i Basketligaen.

 

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE