Sportsdirektøren tilfreds med truppen

Bakken Bears hentede før sæsonen Tylor Ongwae, Ryan Evans, Ryan Martin og Tobin Carberry til klubben. Nyerhvervelserne og den seneste annoncering af Chris Christoffersens forlængelse bringer den nuværende trup op på en total af 12 spillere. Dette gør truppen en smule smallere end den forgangne sæson, men det er ikke noget, der bekymrer sportsdirektør, Michael Piloz.

”Jeg er meget tilfreds med den nuværende trup. Vi har et rigtig homogent hold. Truppen, som den ser ud nu, er lidt smallere end forrige sæson, men vi har dog fået de spillertyper, vi ledte efter. Der er kommet lidt mere størrelse på holdet end sidste år. Planen har været at justere spillestilen en lille smule, og det har vi rekrutteret spillere i forhold til.”

Sportsdirektøren er meget fortrøstningsfuld med hensyn til kvaliteten og bredden af spillertruppen forud for den nye sæson, men han udelukker samtidig ikke, at det kan blive nødvendigt at forøge bjørnekuldet på et senere tidspunkt.

”Vi har ikke definitivt lukket ned for potentielle handler endnu. Vi har en enkelt plads tilbage til en udenlandsk spiller, som vi ikke har brugt endnu. Hvis den rigtige type dukker op, så er det ikke utænkeligt, at vi slår til. Men som det ser ud lige nu, så kører vi med den trup, vi har.”

Bakken Bears kan udover at hente en udenlandsk spiller mere til truppen vælge at benytte sig af nogle af sine spillere med dobbeltlicens fra EBAA-holdet, der ligeledes spiller i Basketligaen.

 

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
Bakken Bears er i pokalfinalen!
04 feb 2023

Bakken Bears er i pokalfinalen!

Med en overbevisende tredje periode, som Bakken Bears vandt med 12-27, fik aarhusianerne hævn...
Bears Padel
03 feb 2023

Bears Padel

FOR BEARS NETVÆRK OG SAMARBEJDSPARTNERE I Bakken Bears er vi ikke kun tossede med basketball...
PV skaber igen festen
03 feb 2023

PV skaber igen festen

PV – Kaffe & Cocktails er en af de fedeste barer i Aarhus, og...
NEWS ARCHIVE