Sportsdirektøren tilfreds med truppen

Bakken Bears hentede før sæsonen Tylor Ongwae, Ryan Evans, Ryan Martin og Tobin Carberry til klubben. Nyerhvervelserne og den seneste annoncering af Chris Christoffersens forlængelse bringer den nuværende trup op på en total af 12 spillere. Dette gør truppen en smule smallere end den forgangne sæson, men det er ikke noget, der bekymrer sportsdirektør, Michael Piloz.

”Jeg er meget tilfreds med den nuværende trup. Vi har et rigtig homogent hold. Truppen, som den ser ud nu, er lidt smallere end forrige sæson, men vi har dog fået de spillertyper, vi ledte efter. Der er kommet lidt mere størrelse på holdet end sidste år. Planen har været at justere spillestilen en lille smule, og det har vi rekrutteret spillere i forhold til.”

Sportsdirektøren er meget fortrøstningsfuld med hensyn til kvaliteten og bredden af spillertruppen forud for den nye sæson, men han udelukker samtidig ikke, at det kan blive nødvendigt at forøge bjørnekuldet på et senere tidspunkt.

”Vi har ikke definitivt lukket ned for potentielle handler endnu. Vi har en enkelt plads tilbage til en udenlandsk spiller, som vi ikke har brugt endnu. Hvis den rigtige type dukker op, så er det ikke utænkeligt, at vi slår til. Men som det ser ud lige nu, så kører vi med den trup, vi har.”

Bakken Bears kan udover at hente en udenlandsk spiller mere til truppen vælge at benytte sig af nogle af sine spillere med dobbeltlicens fra EBAA-holdet, der ligeledes spiller i Basketligaen.

 

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE