Bakken Bears henter ny amerikansk profil

Bakken Bears meddelte tidligere på ugen, at man var tilfreds med den nuværende trup og kun ville tilføje en ny spiller til truppen, hvis den helt rigtige profil dukkede op. Netop denne profil er nu dukket op, og klubben er derfor glade for at kunne præsentere den 22-årige amerikanske forward Hayden Dalton.

Hayden Dalton har skrevet under på en etårig kontrakt med Bakken Bears, og han ser frem til at repræsentere klubben og være en del af en vinderkultur:

”Jeg valgte Danmark og Bakken Bears, fordi det et velrespekteret og dygtigt hold hver eneste sæson. Klubben giver med sin succes gode vilkår for eksponering, og så kommer jeg til at spille for en dygtig træner og gode medspillere. Jeg kunne ikke bede om mere end det, og jeg forventer ikke mindre end en fremragende sæson. Jeg kan ikke vente med at komme i gang og repræsentere klubben og byen.”

Den 203 centimeter høje amerikaner spillede collegebasketball for University of Wyoming, hvor han blev færdig i sommer. Dalton snittede imponerende 17,3 point og 7,9 rebounds per kamp. Den talentfulde og unge amerikaner er også en glimrende skytte, der skyder 40 % bag trepointslinjen. Forwarden har desuden deltaget i Portsmouth Invitational, som er en turnering for de mest talentfulde collegespillere. Amerikaneren står ydermere noteret for en enkelt kamp i NBA Summer League for Denver Nuggets, hvor han nåede at spille på samme hold som den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell.

Med ankomsten af Hayden Dalton har Bakken Bears udfyldt den tredje og sidste plads til amerikanske spillere.

 

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
Bakken Bears er i pokalfinalen!
04 feb 2023

Bakken Bears er i pokalfinalen!

Med en overbevisende tredje periode, som Bakken Bears vandt med 12-27, fik aarhusianerne hævn...
Bears Padel
03 feb 2023

Bears Padel

FOR BEARS NETVÆRK OG SAMARBEJDSPARTNERE I Bakken Bears er vi ikke kun tossede med basketball...
PV skaber igen festen
03 feb 2023

PV skaber igen festen

PV – Kaffe & Cocktails er en af de fedeste barer i Aarhus, og...
NEWS ARCHIVE