Bakken Bears henter ny amerikansk profil

Bakken Bears meddelte tidligere på ugen, at man var tilfreds med den nuværende trup og kun ville tilføje en ny spiller til truppen, hvis den helt rigtige profil dukkede op. Netop denne profil er nu dukket op, og klubben er derfor glade for at kunne præsentere den 22-årige amerikanske forward Hayden Dalton.

Hayden Dalton har skrevet under på en etårig kontrakt med Bakken Bears, og han ser frem til at repræsentere klubben og være en del af en vinderkultur:

”Jeg valgte Danmark og Bakken Bears, fordi det et velrespekteret og dygtigt hold hver eneste sæson. Klubben giver med sin succes gode vilkår for eksponering, og så kommer jeg til at spille for en dygtig træner og gode medspillere. Jeg kunne ikke bede om mere end det, og jeg forventer ikke mindre end en fremragende sæson. Jeg kan ikke vente med at komme i gang og repræsentere klubben og byen.”

Den 203 centimeter høje amerikaner spillede collegebasketball for University of Wyoming, hvor han blev færdig i sommer. Dalton snittede imponerende 17,3 point og 7,9 rebounds per kamp. Den talentfulde og unge amerikaner er også en glimrende skytte, der skyder 40 % bag trepointslinjen. Forwarden har desuden deltaget i Portsmouth Invitational, som er en turnering for de mest talentfulde collegespillere. Amerikaneren står ydermere noteret for en enkelt kamp i NBA Summer League for Denver Nuggets, hvor han nåede at spille på samme hold som den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell.

Med ankomsten af Hayden Dalton har Bakken Bears udfyldt den tredje og sidste plads til amerikanske spillere.

 

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE