Bakken Bears moste modløse mestre

Bakken Bears spillede torsdag aften en flot udekamp mod de engelske mestre fra Leicester Riders i den første af to kampe i Champions League-kvalifikationen. Holdet trak sig nemlig sejrrigt ud ad opgøret med en sejr på 13 point til slutstillingen 77 – 90. Et fremragende udgangspunkt for Bakken Bears, og meget skal gå galt, hvis ikke drømmen om videre færd i kvalifikationen skal leve videre.

Danskerne var bedre end englænderne i alle spillets facetter, og hjemmeholdet havde hele kampen svært ved at få et ben til jorden. Effektiviteten og tempoet fra Bakken Bears’ side var en europæisk kamp værdig, og Leicester Riders kommer på en svær opgave i Vejlby-Risskov Hallen lørdag den 22. september klokken 16:00.

Hele Bakken Bears-holdet spillede en eksemplarisk kamp, men særligt Michel Diouf spillede en stor rolle i domineringen af de engelske mestre i begge ender af banen, og han var afgjort kampens spiller.

Læs hele referatet her

 

Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
Bears afviser Horsens’ comeback
19 sep 2023

Bears afviser Horsens’ comeback

Bakken Bears spillede 27 minutters formidabel basketball, da de tirsdag aften tog imod Horsens...
NEWS ARCHIVE