Bakken Bears moste modløse mestre

Bakken Bears spillede torsdag aften en flot udekamp mod de engelske mestre fra Leicester Riders i den første af to kampe i Champions League-kvalifikationen. Holdet trak sig nemlig sejrrigt ud ad opgøret med en sejr på 13 point til slutstillingen 77 – 90. Et fremragende udgangspunkt for Bakken Bears, og meget skal gå galt, hvis ikke drømmen om videre færd i kvalifikationen skal leve videre.

Danskerne var bedre end englænderne i alle spillets facetter, og hjemmeholdet havde hele kampen svært ved at få et ben til jorden. Effektiviteten og tempoet fra Bakken Bears’ side var en europæisk kamp værdig, og Leicester Riders kommer på en svær opgave i Vejlby-Risskov Hallen lørdag den 22. september klokken 16:00.

Hele Bakken Bears-holdet spillede en eksemplarisk kamp, men særligt Michel Diouf spillede en stor rolle i domineringen af de engelske mestre i begge ender af banen, og han var afgjort kampens spiller.

Læs hele referatet her

 

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE