Bakken Bears moste modløse mestre

Bakken Bears spillede torsdag aften en flot udekamp mod de engelske mestre fra Leicester Riders i den første af to kampe i Champions League-kvalifikationen. Holdet trak sig nemlig sejrrigt ud ad opgøret med en sejr på 13 point til slutstillingen 77 – 90. Et fremragende udgangspunkt for Bakken Bears, og meget skal gå galt, hvis ikke drømmen om videre færd i kvalifikationen skal leve videre.

Danskerne var bedre end englænderne i alle spillets facetter, og hjemmeholdet havde hele kampen svært ved at få et ben til jorden. Effektiviteten og tempoet fra Bakken Bears’ side var en europæisk kamp værdig, og Leicester Riders kommer på en svær opgave i Vejlby-Risskov Hallen lørdag den 22. september klokken 16:00.

Hele Bakken Bears-holdet spillede en eksemplarisk kamp, men særligt Michel Diouf spillede en stor rolle i domineringen af de engelske mestre i begge ender af banen, og han var afgjort kampens spiller.

Læs hele referatet her

 

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE