Hayden Dalton om sin første hjemmekamp: Jeg elskede hvert minut

Bakken Bears spillede lørdag aften returkamp mod de engelske mestre fra Leicester Riders i Champions League-kvalifikationens første runde. Første opgør i England blev vundet af danskerne med 90 – 77, og derfor lå der også på forhånd noget af en opgave og ventede for englænderne i Vejlby-Risskov Hallen lørdag aften. En opgave, der også viste sig at blive for stor for udeholdet. Hjemmeholdet fra Bakken Bears spillede med stor fysik og effektivitet gennem hele kampen, og det blev ganske enkelt for stor en mundfuld for englænderne, der blev sendt hjem med et syngende lussing på 103 – 84.

Samtlige spillere fra Bakken Bears kom på banen og gjorde god figur, og en af dem var amerikanske Hayden Dalton, der blev hentet til klubben i sommer. Champions League-kvalifikationskampen i Vejlby-Risskov Hallen var amerikanerens første hjemmekamp for klubben, og hovedpersonen selv var lykkelig for oplevelsen og kampens udfald:

“Det var min første kamp på hjemmebane, og jeg elskede hvert eneste minut. Det var alt, hvad jeg havde håbet på. Jeg har glædet mig ufattelig meget, siden jeg skrev under med klubben. Hallen var levende, og spillerne præsterede fremragende. Vi spillede alt i alt en fremragende kamp i dag fra første periode til sidste periode. Alt gik op i en højere enhed i aften. Det lykkedes at spille vores eget spil, og vi fulgte vores game-plan til punkt og prikke. Vi slap aldrig foden fra gassen i løbet af kampen. Vi vidste godt, at der ikke var nogen grund til at gøre det mere spændende end højst nødvendigt, for man ved aldrig, hvad der kan ske i denne type kampe. Målet var at gå sikkert videre, og det gjorde vi. Vi spillede som et hold, og alle blev involveret i kampen.”

Hayden Dalton skød 60 % (3/5) bag trepointslinjen og sluttede kampen på 9 point.

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE