Bakken Bears slår sensationelt belgiske Spirou Charleroi i første opgør

Bakken Bears leverede onsdag aften en mindre sensation, da man på udebane slog det belgiske storhold fra Spirou Charleroi på udebane med 59 – 61 i den første af to kampe i Champions League-kvalifikationens anden runde.

Opgøret var en meget lavtscorende affære med mange fejl fra begge mandskabers side. Danskerne spillede dog en fantastisk defensiv kamp, der gjorde det vanskeligt for det belgiske klassemandskab at score point. Der er tale om en ekstraordinær præstation, når man holder den traditionsrige klub fra Spirou Charleroi nede på 59 point og ender med at tage sejren på udebane. Associated head coach Mathias Bach udtalte inden kampen, at belgierne skulle betragtes som storfavoritter til opgøret grundet sine store individuelle kvaliteter og store budget. Træneren udtalte i forlængelse af dette, at Bakken Bears ville gøre alt i sin magt for at skabe et resultat, da man ved tidligere lejligheder har skabt store overraskelser i sidste års FIBA Europe Cup.

Bakken Bears har i den grad overrasket endnu engang på den europæiske scene, og der venter et yderst nervepirrende returopgør i Vejlby-Risskov Hallen lørdag klokken 14:00. Kan Bakken Bears levere endnu en overraskelse og få endnu en sejr eller tabe med mindre end to point, så forsætter det europæiske eventyr og drømmen om Champions League.

Læs hele referatet

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE