Bakken Bears slår sensationelt belgiske Spirou Charleroi i første opgør

Bakken Bears leverede onsdag aften en mindre sensation, da man på udebane slog det belgiske storhold fra Spirou Charleroi på udebane med 59 – 61 i den første af to kampe i Champions League-kvalifikationens anden runde.

Opgøret var en meget lavtscorende affære med mange fejl fra begge mandskabers side. Danskerne spillede dog en fantastisk defensiv kamp, der gjorde det vanskeligt for det belgiske klassemandskab at score point. Der er tale om en ekstraordinær præstation, når man holder den traditionsrige klub fra Spirou Charleroi nede på 59 point og ender med at tage sejren på udebane. Associated head coach Mathias Bach udtalte inden kampen, at belgierne skulle betragtes som storfavoritter til opgøret grundet sine store individuelle kvaliteter og store budget. Træneren udtalte i forlængelse af dette, at Bakken Bears ville gøre alt i sin magt for at skabe et resultat, da man ved tidligere lejligheder har skabt store overraskelser i sidste års FIBA Europe Cup.

Bakken Bears har i den grad overrasket endnu engang på den europæiske scene, og der venter et yderst nervepirrende returopgør i Vejlby-Risskov Hallen lørdag klokken 14:00. Kan Bakken Bears levere endnu en overraskelse og få endnu en sejr eller tabe med mindre end to point, så forsætter det europæiske eventyr og drømmen om Champions League.

Læs hele referatet

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League
25 sep 2023

Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League

Bakken Bears fik en fremragende start på den første kvalifikationskamp i Basketball Champions League...
NEWS ARCHIVE