Bakken Bears slår sensationelt belgiske Spirou Charleroi i første opgør

Bakken Bears leverede onsdag aften en mindre sensation, da man på udebane slog det belgiske storhold fra Spirou Charleroi på udebane med 59 – 61 i den første af to kampe i Champions League-kvalifikationens anden runde.

Opgøret var en meget lavtscorende affære med mange fejl fra begge mandskabers side. Danskerne spillede dog en fantastisk defensiv kamp, der gjorde det vanskeligt for det belgiske klassemandskab at score point. Der er tale om en ekstraordinær præstation, når man holder den traditionsrige klub fra Spirou Charleroi nede på 59 point og ender med at tage sejren på udebane. Associated head coach Mathias Bach udtalte inden kampen, at belgierne skulle betragtes som storfavoritter til opgøret grundet sine store individuelle kvaliteter og store budget. Træneren udtalte i forlængelse af dette, at Bakken Bears ville gøre alt i sin magt for at skabe et resultat, da man ved tidligere lejligheder har skabt store overraskelser i sidste års FIBA Europe Cup.

Bakken Bears har i den grad overrasket endnu engang på den europæiske scene, og der venter et yderst nervepirrende returopgør i Vejlby-Risskov Hallen lørdag klokken 14:00. Kan Bakken Bears levere endnu en overraskelse og få endnu en sejr eller tabe med mindre end to point, så forsætter det europæiske eventyr og drømmen om Champions League.

Læs hele referatet

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE