Bakken Bears ude af Champions League-kvalifikationen trods fantastisk comeback

Bakken Bears tog lørdag eftermiddag mod det belgiske storhold Spirou Charleroi i returkampen i Champions League-kvalifikationen. Danskerne rejste hjem fra den første kamp i Belgien med en overraskende sejr på to point til resultatet 59 – 61. Der var derfor lagt op til et sandt drama, da belgierne gæstede Vejlby-Risskov Hallen.

Udeholdet fra Spirou Charleroi viste virkelig klassen i første halvleg af kampen, hvor Bears havde det svært i begge ender af banen. Belgierne gik til pause med en føring på hele 17 point. Det lignede derfor, at det belgiske klassemandskab skulle blive en for stor mundfuld for danskerne. Bakken Bears kom dog helt anderledes ud efter pausen, og holdet formåede til stor begejstring for Vejlby-Risskov Hallen at levere et sensationelt comeback med en føring i slutningen af tredje periode.

Comebacket var dog ikke nok til at få den samlede sejr i hus, og Bears måtte desværre se sig slået til sidst i kampen til trods for et formidabelt comeback. Kampen endte 69 – 74, og Bakken Bears kan derfor forberede sig på at spille FIBA Europe Cup i denne sæson, hvor man træder direkte ind i gruppespillet. Holdet fik igen vist, at man kan spille lige op med de bedste i Europa, og der er derfor stor grund til at være optimistisk for holdets færd i FIBA Europe Cup.

Læs hele referatet her

Bakken Bears er i pokalfinalen!
04 feb 2023

Bakken Bears er i pokalfinalen!

Med en overbevisende tredje periode, som Bakken Bears vandt med 12-27, fik aarhusianerne hævn...
Bears Padel
03 feb 2023

Bears Padel

FOR BEARS NETVÆRK OG SAMARBEJDSPARTNERE I Bakken Bears er vi ikke kun tossede med basketball...
PV skaber igen festen
03 feb 2023

PV skaber igen festen

PV – Kaffe & Cocktails er en af de fedeste barer i Aarhus, og...
Ungdomsrevolutionen i Bears er skabt gennem Academy
02 feb 2023

Ungdomsrevolutionen i Bears er skabt gennem Academy

Over de seneste sæsoner har der været flere og flere minutter til unge spillere...
NEWS ARCHIVE