Bakken Bears ude af Champions League-kvalifikationen trods fantastisk comeback

Bakken Bears tog lørdag eftermiddag mod det belgiske storhold Spirou Charleroi i returkampen i Champions League-kvalifikationen. Danskerne rejste hjem fra den første kamp i Belgien med en overraskende sejr på to point til resultatet 59 – 61. Der var derfor lagt op til et sandt drama, da belgierne gæstede Vejlby-Risskov Hallen.

Udeholdet fra Spirou Charleroi viste virkelig klassen i første halvleg af kampen, hvor Bears havde det svært i begge ender af banen. Belgierne gik til pause med en føring på hele 17 point. Det lignede derfor, at det belgiske klassemandskab skulle blive en for stor mundfuld for danskerne. Bakken Bears kom dog helt anderledes ud efter pausen, og holdet formåede til stor begejstring for Vejlby-Risskov Hallen at levere et sensationelt comeback med en føring i slutningen af tredje periode.

Comebacket var dog ikke nok til at få den samlede sejr i hus, og Bears måtte desværre se sig slået til sidst i kampen til trods for et formidabelt comeback. Kampen endte 69 – 74, og Bakken Bears kan derfor forberede sig på at spille FIBA Europe Cup i denne sæson, hvor man træder direkte ind i gruppespillet. Holdet fik igen vist, at man kan spille lige op med de bedste i Europa, og der er derfor stor grund til at være optimistisk for holdets færd i FIBA Europe Cup.

Læs hele referatet her

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE