Bakken Bears ude af Champions League-kvalifikationen trods fantastisk comeback

Bakken Bears tog lørdag eftermiddag mod det belgiske storhold Spirou Charleroi i returkampen i Champions League-kvalifikationen. Danskerne rejste hjem fra den første kamp i Belgien med en overraskende sejr på to point til resultatet 59 – 61. Der var derfor lagt op til et sandt drama, da belgierne gæstede Vejlby-Risskov Hallen.

Udeholdet fra Spirou Charleroi viste virkelig klassen i første halvleg af kampen, hvor Bears havde det svært i begge ender af banen. Belgierne gik til pause med en føring på hele 17 point. Det lignede derfor, at det belgiske klassemandskab skulle blive en for stor mundfuld for danskerne. Bakken Bears kom dog helt anderledes ud efter pausen, og holdet formåede til stor begejstring for Vejlby-Risskov Hallen at levere et sensationelt comeback med en føring i slutningen af tredje periode.

Comebacket var dog ikke nok til at få den samlede sejr i hus, og Bears måtte desværre se sig slået til sidst i kampen til trods for et formidabelt comeback. Kampen endte 69 – 74, og Bakken Bears kan derfor forberede sig på at spille FIBA Europe Cup i denne sæson, hvor man træder direkte ind i gruppespillet. Holdet fik igen vist, at man kan spille lige op med de bedste i Europa, og der er derfor stor grund til at være optimistisk for holdets færd i FIBA Europe Cup.

Læs hele referatet her

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League
25 sep 2023

Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League

Bakken Bears fik en fremragende start på den første kvalifikationskamp i Basketball Champions League...
NEWS ARCHIVE