Bakken Bears ude af Champions League-kvalifikationen trods fantastisk comeback

Bakken Bears tog lørdag eftermiddag mod det belgiske storhold Spirou Charleroi i returkampen i Champions League-kvalifikationen. Danskerne rejste hjem fra den første kamp i Belgien med en overraskende sejr på to point til resultatet 59 – 61. Der var derfor lagt op til et sandt drama, da belgierne gæstede Vejlby-Risskov Hallen.

Udeholdet fra Spirou Charleroi viste virkelig klassen i første halvleg af kampen, hvor Bears havde det svært i begge ender af banen. Belgierne gik til pause med en føring på hele 17 point. Det lignede derfor, at det belgiske klassemandskab skulle blive en for stor mundfuld for danskerne. Bakken Bears kom dog helt anderledes ud efter pausen, og holdet formåede til stor begejstring for Vejlby-Risskov Hallen at levere et sensationelt comeback med en føring i slutningen af tredje periode.

Comebacket var dog ikke nok til at få den samlede sejr i hus, og Bears måtte desværre se sig slået til sidst i kampen til trods for et formidabelt comeback. Kampen endte 69 – 74, og Bakken Bears kan derfor forberede sig på at spille FIBA Europe Cup i denne sæson, hvor man træder direkte ind i gruppespillet. Holdet fik igen vist, at man kan spille lige op med de bedste i Europa, og der er derfor stor grund til at være optimistisk for holdets færd i FIBA Europe Cup.

Læs hele referatet her

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails
17 maj 2024

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails

Bakken Bears nærmer sig endnu et danmarksmesterskab, foran 3-0 i kampe i finalerserien mod...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne
16 maj 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold i DM-Finalerne

Bakken Bears bragte sig torsdag foran 3-0 i finaleserien i Basketligaen, med en sejr...
Nike er ny tøjpartner i Bakken Bears
16 maj 2024

Nike er ny tøjpartner i Bakken Bears

Bakken Bears har indgået et samarbejde med verdens største sportstøjsmærke, Nike. Det sker som...
Street Festival & finale #3 torsdag
15 maj 2024

Street Festival & finale #3 torsdag

Bakken Bears har et fremragende udgangspunkt før torsdagens tredje hjemmekamp i Basketligaens finaler. Bjørnene...
NEWS ARCHIVE