Bakken Bears med overbevisende sejr over Randers Cimbria

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sæsonens anden sejr på stribe i Basketligaen over kronjyderne fra Randers Cimbria. Kampens første periode forløb meget lige, hvor begge mandskaber skiftedes til at have føringen. Kampen blev indledt med højt tempo, hvor begge hold spillede effektivt angrebsspil og forsvarsspil. Første periode sluttede med en føring på blot et enkelt point til hjemmeholdet fra Bakken Bears til stillingen 23-22.

De danske mestre fik dog rettet op på nogle ting i anden periode og det resterende af kampen. Holdets udtryk efter første periode glæder også associated head coach Mathias Bach, der tillægger ændringen af kampens forløb nogle helt særlige årsager.

”Først og fremmest, så blev vi bare ved med at køre på. Derudover blev vi bedre til at få fat i forsvars-rebounden, så vi kunne komme ud at løbe med dem. De har nogle spillere, der er gode til at angrebs-rebound, så det var afgørende, at vi fik styr på dette. Det var nok den største forskel i forhold til ændringen af kampens forløb. Det blev en lidt anden kamp derfra. De knækkede en lille smule, efter vi fik styr på det.” – fortæller Mathias Bach og fortsætter:

”Vi var gode til at dele bolden, og gutterne var gode til at finde hinanden på banen. Vi flyttede bolden hurtigt hele kampen, og det var fedt at se fra spillerne. Alle spillere kom ind og gjorde en forskel, og det betyder meget, at man kan blive ved med at rotere folk ind, uden at man bliver svagere som hold inde på banen. Så kan man blive ved med at køre på i samme høje tempo og niveau. Men det forventer vi også af spillerne. Det er derfor, de er her.”

Med sejren over Randers Cimbria har Bakken Bears vundet to kampe ud af to mulige i Basketligaen på ganske overbevisende facon, men det betyder ikke, at der ikke er plads til forbedringer ifølge Mathias Bach.

”Det er en fin start på sæsonen, men vi har nogle ting, vi skal blive bedre til, hvis vi skal gøre os forhåbninger om at gøre det godt i de europæiske turneringer. Man får ikke bonuspoint ude i Europa for at have vundet et par kampe med stor margin på hjemmebane. Vi skal fokusere på at blive endnu bedre, så vi skal præstere på topniveau til de europæiske kampe.”

Kampens mest scorende spiller Adama Darboe spillede en flot kamp for hjemmeholdet, hvor han scorede 16 point. Anføreren er ligeledes enig i truppens store bredde som en afgørende faktor i dagens kamp og til fremtidige kampe.

”Bredden gør en stor forskel i dag. Alle vores spillere kommer ind og bidrager med point og leverer godt spil. Bredden har helt sikkert noget at skulle have sagt i forhold til vores gode start. Det er fedt at have mange strenge at spille på, så der hele tiden kan komme friske spillere ind uden at gøre opstillingen svagere. Vi har gode spillere på alle pladser, og så er det let at lægge pres på modstanderen.”

Bakken Bears næste kamp er mod Værløse BBK søndag den 14. oktober klokken 16:00.

Læs hele referatet her

Fra NBA-draft til Bakken Bears
05 aug 2022

Fra NBA-draft til Bakken Bears

Tony Carr blev i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans...
Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd
29 jul 2022

Bakken Bears skal spille Champions League kvalifikation i Beograd

Mellem 21. og 25. september spilles der Basketball Champions League kvalifikation i i fire...
Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring
26 jul 2022

Bakken Bears henter spiller med NBA-erfaring

For første gang i Bakken Bears historie har klubben skrevet kontrakt med en spiller...
Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien
14 jul 2022

Bakken Bears henter ung amerikaner i Italien

Bakken Bears har skrevet kontrakt med den 23-årige amerikanske power forward Elijah Childs, som...
NEWS ARCHIVE