Bakken Bears fik den perfekte fødselsdagsfest med sejr over Horsens IC

De danske mestre fra Bakken Bears spillede søndag eftermiddag den indtil videre største kamp i Basketligaen, da man på hjemmebane i Vejlby-Risskov Hallen besejrede de rivaliserende vicemestre fra Horsens IC.

Bakken Bears vandt samtlige perioder i kampen, men Horsens IC var godt med i hele første periode, hvor de også bragte sig foran to gange. Hjemmeholdet tog dog føringen afslutningsvis i første periode, og de så sig ikke tilbage resten af kampen.

“Bjørnene” havde stor gavn af den brede trup til søndagens opgør, hvor hele syv spillere scorede over ti point i kampen. Forskellen ses tydeligt i scoringer fra bænkspillerne. Bakken Bears’ startere scorede 58 point, og Horsens’ startere scorede 51, hvilket må siges at være meget lige. Bænkspillerne fra hjemmeholdet scorede dog 43 point mod udeholdets 27 point. Dette resulterede i en hjemmesejr på 101-78, og Bakken Bears fik dermed den perfekte afslutning på klubbens 65 års fødselsdag.

Holdets mest scorende spillere var Ryan Martin, Tobin Carberry og Ryan Evans med 15 point hver.

Læs hele referatet her

Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
NEWS ARCHIVE