Topkamp mod Prishtina tirsdag aften i FIBA Europe Cup

Bakken Bears kan tirsdag aften tage et stort spring i FIBA Europe Cups gruppe E, når de nationale mestre Z Mobile Prishtina fra Kosovo kommer på besøg i Vejlby-Risskov Hallen tirsdag aften klokken 18:30.

Både hjemmeholdet fra Bakken Bears og udeholdet fra Z Mobile Prishtina har maksimumpoint i gruppen, og kampens udfald kan meget vel afgøre, hvem der løber afsted som gruppevinder. Vinder man gruppen, så bliver man i andet gruppespil parret med to andenpladser fra andre grupper og blot en enkelt førsteplads fra en anden gruppe. Ender man derimod som toer i gruppen, så bliver man omvendt parret med to ettere og en enkelt toer.

Hos de danske mestre fra Bakken Bears er man fuldt ud bevidst om gæsternes kvaliteter, og Mathias Bach beskriver dem som gruppens klart hårdeste modstander. Holdet skal derfor spille op til sit bedste, hvis man skal slå mestrene fra Kosovo.

”De skiller sig en smule ud i forhold til vores tidligere modstandere på den måde, at deres bedste topspillere kommer fra nogle virkelig gode klubber i nogle rigtige gode ligaer. De andre modstandere har også haft gode spillere, men Prishtinas spillere er et skridt op ad rangstigen. Prishtina er klart den bedste modstander i vores gruppe.”

Læs hele foromtalen her

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag
01 okt 2022

Jubilæumsstemte Værløse tildeler Bakken det første nederlag

Bakken Bears led lørdag sæsonens første nederlag mod et tændt Værløsehold, ansporet af et...
Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner
30 sep 2022

Jubilæumskamp til Værløse en helt speciel opgave for Bakken Bears’ træner

Lørdag rejser Bakken Bears til Værløse, hvor der ikke bare er kamp i Basketligaen,...
Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
NEWS ARCHIVE