Topkamp mod Prishtina tirsdag aften i FIBA Europe Cup

Bakken Bears kan tirsdag aften tage et stort spring i FIBA Europe Cups gruppe E, når de nationale mestre Z Mobile Prishtina fra Kosovo kommer på besøg i Vejlby-Risskov Hallen tirsdag aften klokken 18:30.

Både hjemmeholdet fra Bakken Bears og udeholdet fra Z Mobile Prishtina har maksimumpoint i gruppen, og kampens udfald kan meget vel afgøre, hvem der løber afsted som gruppevinder. Vinder man gruppen, så bliver man i andet gruppespil parret med to andenpladser fra andre grupper og blot en enkelt førsteplads fra en anden gruppe. Ender man derimod som toer i gruppen, så bliver man omvendt parret med to ettere og en enkelt toer.

Hos de danske mestre fra Bakken Bears er man fuldt ud bevidst om gæsternes kvaliteter, og Mathias Bach beskriver dem som gruppens klart hårdeste modstander. Holdet skal derfor spille op til sit bedste, hvis man skal slå mestrene fra Kosovo.

”De skiller sig en smule ud i forhold til vores tidligere modstandere på den måde, at deres bedste topspillere kommer fra nogle virkelig gode klubber i nogle rigtige gode ligaer. De andre modstandere har også haft gode spillere, men Prishtinas spillere er et skridt op ad rangstigen. Prishtina er klart den bedste modstander i vores gruppe.”

Læs hele foromtalen her

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League
25 sep 2023

Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League

Bakken Bears fik en fremragende start på den første kvalifikationskamp i Basketball Champions League...
NEWS ARCHIVE