Topkamp mod Prishtina tirsdag aften i FIBA Europe Cup

Bakken Bears kan tirsdag aften tage et stort spring i FIBA Europe Cups gruppe E, når de nationale mestre Z Mobile Prishtina fra Kosovo kommer på besøg i Vejlby-Risskov Hallen tirsdag aften klokken 18:30.

Både hjemmeholdet fra Bakken Bears og udeholdet fra Z Mobile Prishtina har maksimumpoint i gruppen, og kampens udfald kan meget vel afgøre, hvem der løber afsted som gruppevinder. Vinder man gruppen, så bliver man i andet gruppespil parret med to andenpladser fra andre grupper og blot en enkelt førsteplads fra en anden gruppe. Ender man derimod som toer i gruppen, så bliver man omvendt parret med to ettere og en enkelt toer.

Hos de danske mestre fra Bakken Bears er man fuldt ud bevidst om gæsternes kvaliteter, og Mathias Bach beskriver dem som gruppens klart hårdeste modstander. Holdet skal derfor spille op til sit bedste, hvis man skal slå mestrene fra Kosovo.

”De skiller sig en smule ud i forhold til vores tidligere modstandere på den måde, at deres bedste topspillere kommer fra nogle virkelig gode klubber i nogle rigtige gode ligaer. De andre modstandere har også haft gode spillere, men Prishtinas spillere er et skridt op ad rangstigen. Prishtina er klart den bedste modstander i vores gruppe.”

Læs hele foromtalen her

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE