Prishtina prisgivet mod Bakken Bears

Bakken Bears leverede tirsdag aften endnu en fremragende indsats i europæisk sammenhæng, da man slog Z Mobile Prishtina fra Kosovo med 108-84 i FIBA Europe Cup. De danske mestre sætter sig dermed på førstepladsen i gruppen, og det ser dermed lovende ud i forhold til at avancere fra gruppen.

Hjemmeholdet fra Bakken Bears spillede fremragende basketball foran de mange fremmødte tilskuere i Vejlby-Risskov Hallen. Aarhusianerne vandt samtlige perioder, og der var en elektrisk stemning i hallen gennem hele kampen. De europæiske aftener på hjemmebanen i Vejlby-Risskov Hallen kan noget specielt, og det var helt sikkert en speciel aften både på banen og på lægterne. Nederlaget til Z Mobile Prishtina var holdets blot andet nederlag i sæsonen.

Kampens mest iøjnefaldende spiller var Bakken Bears’ amerikaner Tobin Carberry, der i den grad gik forrest og scorede 26 point mod mestrene fra Kosovo.

Bakken Bears næste kampe i FIBA Europa Cup er tirsdag den 6. november, hvor de danske mestre rejser til Rumænien. Her venter Steaua Bucuresti, som aarhusianerne besejrede med hele 100-66 på hjemmebane i den første gruppespilskamp.

Læs hele referatet

19 maj 2022

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE