Bakken Bears fortsat ustoppelige på den europæiske scene med knusende sejr over de ukrainske mestre

Bakken Bears sendte onsdag aften de ukrainske mestre fra Cherkaski Mavpy hjem fra Vejlby-Risskov Hallen mod Ukraine med en syngende lussing på 121-89. De danske mestre fortsætter dermed det imponerende togt i FIBA Europe Cup. Bjørnene var bedste mandskab fra start til slut til dagens opgør. Hjemmeholdets Darko Jukic var kampens helt store oplevelse med 26 point til stor jubel for den fyldte hal. Danskerne satte sig med sejren på førstepladsen i gruppen inden det sidste og spændende opgør mod Z Mobile fra Kosovo.

Kampen kommer til at afgøre, hvem der ender som etter i gruppen. Bakken Bears vandt dog det første opgør med 108-84, og dermed har de et forspring til kampen på 24 point. Holdet kan dermed “tillade” sig at tabe med 23 point og stadig gå videre fra gruppen som etter. Førstepladsen i gruppen giver på papiret en lettere gruppe i næste runde.

Læs hele kampens referat

Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
Mere end en enkelt kvalifikation på spil
24 sep 2022

Mere end en enkelt kvalifikation på spil

Når Bakken Bears søndag kl. 19 løber på banen i Beograd til kampen mod...
NEWS ARCHIVE