Bakken Bears fortsat ustoppelige på den europæiske scene med knusende sejr over de ukrainske mestre

Bakken Bears sendte onsdag aften de ukrainske mestre fra Cherkaski Mavpy hjem fra Vejlby-Risskov Hallen mod Ukraine med en syngende lussing på 121-89. De danske mestre fortsætter dermed det imponerende togt i FIBA Europe Cup. Bjørnene var bedste mandskab fra start til slut til dagens opgør. Hjemmeholdets Darko Jukic var kampens helt store oplevelse med 26 point til stor jubel for den fyldte hal. Danskerne satte sig med sejren på førstepladsen i gruppen inden det sidste og spændende opgør mod Z Mobile fra Kosovo.

Kampen kommer til at afgøre, hvem der ender som etter i gruppen. Bakken Bears vandt dog det første opgør med 108-84, og dermed har de et forspring til kampen på 24 point. Holdet kan dermed “tillade” sig at tabe med 23 point og stadig gå videre fra gruppen som etter. Førstepladsen i gruppen giver på papiret en lettere gruppe i næste runde.

Læs hele kampens referat

Danske mestre!
19 maj 2022

Danske mestre!

Bakken Bears sikrede sig torsdag aften sit 20. DM-guld med en sejr på 77-81...
Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring
17 maj 2022

Sidste år indfandt panikken sig næsten efter 3-0 føring

Så sent som for et år siden var Bakken Bears foran 3-0 i kampe...
Sejr giver fire matchbolde
16 maj 2022

Sejr giver fire matchbolde

Bakken Bears bragte sig mandag aften foran 3-0 i kampe med en sejr på...
Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen
16 maj 2022

Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen

Bakken Bears’ Anders Sommer er Årets Træner i Basketligaen I sit første år som...
NEWS ARCHIVE