Bakken Bears går ubesejret gennem gruppe E og sikrer sig førstepladsen

Bakken Bears besejrede onsdag aften Z Mobile Prishtina på udebane i Kosovo med 100 – 77, og dermed sætter danskerne sig endegyldigt på førstepladsen i gruppen. Aarhusianerne vandt ganske vist aftenens kamp, men det var ikke uden besvær undervejs. Hjemmeholdet fra Prishtina udspillede Bakken Bears i første periode, hvor danskerne spillede uden tålmodighed og koldblodighed i angrebet. “Bjørnene” var undervejs bagud med 12 point, men det lykkedes ikke for hjemmeholdet at trække fra for alvor, og Bears kunne arbejde sig stille og roligt ind i kampen mod det, der blev til (endnu) en sikker sejr i europæisk sammenhæng.

De danske mestre går dermed videre fra det indledende gruppespil med de bedst mulige kort på hånden til næste rundes gruppespil, hvor man på papiret får en lettere gruppe. Her bliver man parret med en enkelt førsteplads fra en anden gruppe og to andenpladser.

Onsdag aften var sidste spillerunde i alle grupper, og det betyder, at Bakken Bears’ kommende modstandere er på plads til næste gruppespil. Det står nu klart, at de danske mestre skal prøve kræfter med russiske Avtodor Saratov, hollandske ZZ Leiden og finske Kataja.

Thomas Lærke blev kampens mest scorende spiller med 21 point. Samtlige point blev sat på treere (7/9).

Læs hele referatet

Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
NEWS ARCHIVE