Bakken Bears går ubesejret gennem gruppe E og sikrer sig førstepladsen

Bakken Bears besejrede onsdag aften Z Mobile Prishtina på udebane i Kosovo med 100 – 77, og dermed sætter danskerne sig endegyldigt på førstepladsen i gruppen. Aarhusianerne vandt ganske vist aftenens kamp, men det var ikke uden besvær undervejs. Hjemmeholdet fra Prishtina udspillede Bakken Bears i første periode, hvor danskerne spillede uden tålmodighed og koldblodighed i angrebet. “Bjørnene” var undervejs bagud med 12 point, men det lykkedes ikke for hjemmeholdet at trække fra for alvor, og Bears kunne arbejde sig stille og roligt ind i kampen mod det, der blev til (endnu) en sikker sejr i europæisk sammenhæng.

De danske mestre går dermed videre fra det indledende gruppespil med de bedst mulige kort på hånden til næste rundes gruppespil, hvor man på papiret får en lettere gruppe. Her bliver man parret med en enkelt førsteplads fra en anden gruppe og to andenpladser.

Onsdag aften var sidste spillerunde i alle grupper, og det betyder, at Bakken Bears’ kommende modstandere er på plads til næste gruppespil. Det står nu klart, at de danske mestre skal prøve kræfter med russiske Avtodor Saratov, hollandske ZZ Leiden og finske Kataja.

Thomas Lærke blev kampens mest scorende spiller med 21 point. Samtlige point blev sat på treere (7/9).

Læs hele referatet

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League
25 sep 2023

Sikker sejr i første kval-kamp til Basketball Champions League

Bakken Bears fik en fremragende start på den første kvalifikationskamp i Basketball Champions League...
NEWS ARCHIVE