Bakken Bears går ubesejret gennem gruppe E og sikrer sig førstepladsen

Bakken Bears besejrede onsdag aften Z Mobile Prishtina på udebane i Kosovo med 100 – 77, og dermed sætter danskerne sig endegyldigt på førstepladsen i gruppen. Aarhusianerne vandt ganske vist aftenens kamp, men det var ikke uden besvær undervejs. Hjemmeholdet fra Prishtina udspillede Bakken Bears i første periode, hvor danskerne spillede uden tålmodighed og koldblodighed i angrebet. “Bjørnene” var undervejs bagud med 12 point, men det lykkedes ikke for hjemmeholdet at trække fra for alvor, og Bears kunne arbejde sig stille og roligt ind i kampen mod det, der blev til (endnu) en sikker sejr i europæisk sammenhæng.

De danske mestre går dermed videre fra det indledende gruppespil med de bedst mulige kort på hånden til næste rundes gruppespil, hvor man på papiret får en lettere gruppe. Her bliver man parret med en enkelt førsteplads fra en anden gruppe og to andenpladser.

Onsdag aften var sidste spillerunde i alle grupper, og det betyder, at Bakken Bears’ kommende modstandere er på plads til næste gruppespil. Det står nu klart, at de danske mestre skal prøve kræfter med russiske Avtodor Saratov, hollandske ZZ Leiden og finske Kataja.

Thomas Lærke blev kampens mest scorende spiller med 21 point. Samtlige point blev sat på treere (7/9).

Læs hele referatet

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved
28 jan 2023

Noah Churchills defensive aktion sikrer Bakkens sejr i topkampen mod Næstved

Der var drama for alle pengene, da Bakken Bears skulle forsøge at indhente Basketligaens...
Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen
26 jan 2023

Bæredygtig Whiteout i samarbejde med Skousen

I samarbejde med Skousen Viby havde tilskuerne i lørdagens kamp mod Svendborg muligheden for...
Topkamp i Basketligaen
26 jan 2023

Topkamp i Basketligaen

Bakken Bears drager mod Sydsjælland lørdag 28. for at spille topkamp i Basketligaen mod...
Spotlight Michael Piloz
25 jan 2023

Spotlight Michael Piloz

Formelt er han sportsdirektør i Bakken Bears. Men derudover kalder vi ham også statistiker,...
NEWS ARCHIVE