Børnenes Kontor: Bamsekast er en fantastisk hjælp

Når Bakken Bears onsdag aften den 5. december klokken 18:30 tager imod Team FOG Næstved i Basketligaen, bliver der samtidig afholdt den årligt tilbagevendende begivenhed med bamsekast til ære for den humanitære organisation Børnenes Kontor. Deres hovedformål er at yde hjælp til børn og unge og enlige med børn, der er økonomisk udfordret. Derfor afholder Bakken Bears i samarbejde med Børnenes Kontor bamsekast til en hjemmekamp hvert år i december med formålet at indsamle bamser, så børnene også mærker, at det er jul. Bakken Bears er stolte af at kunne hjælpe og bidrage i den gode sags tjeneste, og hos Børnenes Kontor er man glade for støtten og samarbejdet:

”Hos Børnenes Kontor er vi enormt glade for den støtte, som Bakken Bears har givet os gennem flere år. At koble sport og de gode rollemodeller, som spillerne er, sammen med et humanitært projekt, er rigtig givende. Bamserne fra den årlige begivenhed er en fantastisk hjælp. For nogle mennesker er en bamse måske bare et stykke legetøj, men det har kæmpe stor værdi for familier, der ikke selv har de økonomiske midler til at købe noget til sine børn. Det er en dag, som vi ser enormt meget frem til, og glæden ved at give bamserne videre til vores julehjælpsdag den 21. december er ubeskrivelig stor.”

Selve konceptet forløber således, at alle tilskuere kaster sine medbragte bamser ind på banen ved Bakken Bears’ første trepointsscoring. Herefter afbrydes kampen kortvarigt for at indsamle bamserne til repræsentanter fra Børnenes Kontor.

Horsens IC – Opstilling
20 feb 2019

Horsens IC – Opstilling

  4 - Darryl Tucker Forward 201 cm USA 5 - Brandon Tabb Guard 193 cm USA 6 - Frederik Rungby Forward 199 cm DEN 7 -...
Alle gode gange tre?
24 dec 2018

Alle gode gange tre?

Bakken Bears er kommet rigtig fint fra start i DM-finalerne. Torsdag gælder det DM-finale...
Basketligaen – stilling
04 dec 2018

Basketligaen – stilling

Basketligaen - finaler: Bakken Bears (1) - Horsens IC (2) 2-0 (91-86, 83-76) - spilles...
Børnenes Kontor: Bamsekast er en fantastisk hjælp
23 nov 2018

Børnenes Kontor: Bamsekast er en fantastisk hjælp

Når Bakken Bears onsdag aften den 5. december klokken 18:30 tager imod Team FOG...
NEWS ARCHIVE