Bakken Bears klar til bamsekast onsdag mod Team FOG Næstved

Onsdag den 5. december spiller de danske mestre fra Bakken Bears for første gang efter landskampspausen, når holdet tager imod Team FOG Næstved i Vejlby-Risskov Hallen til de to holds andet indbyrdes opgør i sæsonen. Det første møde i sæsonen mellem de to respektive klubber blev ligeledes spillet i Vejlby-Risskov Hallen, og kampen endte med en hjemmesejr til Bakken Bears på 109-89 over det sjællandske mandskab.

Udeholdet fra Næstved spillede en godkendt kamp mod de regerende mestre fra Aarhus, men de var aldrig for alvor tæt på at vinde opgøret. Det var især de startende spillere fra gæsterne, der gjorde god figur med størstedelen af holdets point. Danske Philip Hertz spillede en flot kamp for udeholdet med 21 point. Den helt store forskel i kampen skulle – som så mange gange tidligere – findes på hjemmeholdet bænk. Her formåede hjemmeholdet fra Bakken Bears at score hele 58 point målt op mod udeholdet fra Team FOG Næstveds blot 17 point. De danske mestre kunne qua sine brede trup rotere meget mere, og det kunne gæsterne ikke matche til trods for en flot indsats.

Gæsterne fra Næstved har siden nederlaget til Bakken Bears blot vundet en enkelt kamp ud af tre mulige. Sjællænderne formåede efterfølgende at slå Randers Cimbria, men de to seneste opgør er blevet tabt til henholdsvis Horsens IC og Svendborg Rabbits. Næstved-mandskabet indtager fortsat en aktuel tredjeplads i Basketligaen, som de dog deler med Horsens IC. Meget skal dog gå gæsternes vej, hvis de fortsat skal holde sig i top tre efter mødet med Bakken Bears. De danske mestre har indtil videre set uovervindelige ud, eftersom man har gjort rent bord med lutter sejre i både Basketligaen og den europæiske turnering FIBA Europe Cup. Der venter derfor Team FOG Næstved en kæmpe udfordring, når man gæster Vejlby-Risskov Hallen mod forhåndsfavoritterne fra Bakken Bears.

Sikker sejr over godt kæmpende Academy
28 sep 2022

Sikker sejr over godt kæmpende Academy

Bakken Bears endte med at tage en sikker 30 points sejr, 62-92, over Bears...
Basketball Champions League update
27 sep 2022

Basketball Champions League update

Søndag kvalificerede vi os til gruppespillet i Basketball Champions League og vi er ved...
Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane
27 sep 2022

Fra Europa-opgør til udebane på hjemmebane

Søndag spillede Bakken Bears på udebane i Beograd, hvor en sejr sikrede kvalifikation til...
Vi er i Basketball Champions League!
25 sep 2022

Vi er i Basketball Champions League!

Med 13 minutter igen i Beograd, mod lokale FMP Meridian, var Bakken Bears på...
NEWS ARCHIVE